Μεγάλος Διαγωνισμός της σειράς LEGO Friends: Γίνε LEGO Σχεδιαστής και Κέρδισε!

Έμαθες τα νέα;

Είσαι φαν της σειράς LEGO® Friends του Nickelodeon;

Ξέρεις την Χάρτλεϊκ Σίτυ καλύτερα και από την πόλη σου;

Τότε σίγουρα έχεις τα προσόντα να κερδίσεις στον φανταστικό διαγωνισμό που ξεκινάει η LEGO και να εκπροσωπήσεις την χώρα μας!

Γίνε LEGO® Σχεδιαστής και Κέρδισε! Δες την ιδέα σου να γίνεται πραγματικό προϊόν της σειράς LEGO Friends σειράς!

Οι 5 LEGO Friends χρειάζονται ένα καινούργιο μέρος στη Χάρτλεϊκ Σίτυ για την παρέα τους. Οι σχεδιαστές στην ομάδα LEGO® Friends χρειάζονται τη βοήθειά σου για να κατασκευάσουν αυτό το καινούργιο μέρος. Από εσένα εξαρτάται να κατασκευάσεις ένα!

lego

Εμπνεύσου από την πόλη, χρησιμοποίησε τουβλάκια LEGO και δημιούργησε κάτι νέο και δες το να ζωντανεύει στην πόλη.
Κατασκεύασε εσύ το νέο μέρος στη Χάρτλεϊκ Σίτυ! Για πρώτη φορά, σου δίνετε η ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα μοντέλο για τις LEGO® Friends, και να κάνεις τον εαυτό σου μία μίνι φιγούρα!

Ο Νικητής του Μεγάλου Βραβείου θα κερδίσει ένα ταξίδι μίας εβδομάδας για μέχρι 4 άτομα στα κεντρικά του ομίλου LEGO Group στο Billund της Δανίας, όπου ο Νικητής θα συνεργαστεί με την Ομάδα Σχεδιασμού LEGO Friends για να μετατραπούν οι ιδέες του Νικητή σε σχέδιο για ένα πραγματικό προϊόν LEGO Friends. Σε αυτό θα περιλαμβάνεται επίσης μία μίνι φιγούρα LEGO που θα μοιάζει με το Νικητή!

 MAIN LEGO

Το Nickelodeon για να εμπνευστείς και να σε βοηθήσει στο πρώτο βήμα του διαγωνισμού, θα προβάλει ολόκληρη την σειρά από την αρχή μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο!

Το Σάββατο 28/1 στις 12:30 τα πρώτα 4 επεισόδια, ακολουθούν τα επόμενα 4 την ίδια μέρα στις 20:30 και τα τελευταία 4 επεισόδια παίζουν την Κυριακή στις 12:30.

Μάθε τα πάντα για την Χάρλεικ Σίτυ και πάρε έμπνευση! Ίσως γίνεις κι εσύ ο επόμενος LEGO σχεδιαστής.

Κλίκαρε εδώ για να δηλώσεις συμμετοχή!

Μείνε συντονισμένος , θα ακολουθήσει και άλλη βοήθεια!

To δικαίωμα υποβολής αίτησης στο διαγωνισμό λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2017.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις του διαγωνισμού καθορίζονται από την διοργανώτρια εταιρία LEGO και είναι δημοσιευμένοι στην ιστοσελίδα της.

Μην ξεχάσεις να πάρεις μέρος στα Workshops που διοργανώνει το nickelodeon με την LEGO® που θα σε βοηθήσουν με την συμμετοχή σου, κάνε κλικ εδώ και μάθε πως δηλώνεις συμμετοχή