Κέρδισε προσκλήσεις για Η Πεντάμορφη & το Τέρας στο IDEAL!

Κέρδισε προσκλήσεις για Η Πεντάμορφη  & το Τέρας  στο  IDEAL!

Το Nickelodeon σε στέλνει στο πιο θρυλικό παραμύθι , την Πεντάμορφη & το Τέρας .

Στη χώρα των κόκκινων τριαντάφυλλων όλα ζωντανεύουν,  τα τριαντάφυλλα, τα φλιτζάνια, το ρολόι, τα κηροπήγια, το τσαγερό, ενορχηστρώνονται τέλεια με την Πεντάμορφη & το Τέρας καθώς και με τους υπόλοιπους ανθρώπινους χαρακτήρες και μας στέλνουν το μήνυμα της δύναμης της αγάπης.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και έλα στο IDEAL, στο κέντρο της Αθήνας οδός Πανεπιστημίου 46 (ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ).

Οι ήρωες θα σε ψυχαγωγήσουν με όμορφα τραγούδια, χορογραφίες, άφθονο γέλιο και συγκίνηση και σε μαθαίνουν πως και εσύ μπορείς να βλέπεις τον κόσμο με την ψυχή και όχι με τα μάτια!

Η TEXNIS GENESIS παρουσιάζει σε συνεργασία με την παιδική σκηνή Γιούλης Ηλιοπούλου την θεατρική παράσταση: "Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ & ΤΟ ΤΕΡΑΣ" σε θεατρική μεταφορά & σκηνοθεσία Γιούλης Ηλιοπούλου σε μια θεαματική παραγωγή που συνδυάζει ηθοποιούς με κούκλες .

ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ 2

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Κείμενα & σκηνοθεσία: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, Διεύθυνση Παράγωγης: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, Μουσική επένδυση: ΚΡΙΣΤΕΛ ΚΑΠΕΡΩΝΗ, Στίχοι Τραγουδιών: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, Χορογραφίες: ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΣΣΗΝΗ, Σκηνικά - Κοστούμια: ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΑΡΚΟ, Εκτέλεση Παραγωγής: TEXNIS GENESIS, Παραγωγή: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Έναρξη παραστάσεων Κυριακή 5/2/17 και κάθε Κυριακή στις 11.40 πμ.