Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση "Περιπέτειες με τους Δεινόσαυρους"

Η παιδική θεατρική παράσταση που έκανε επιτυχία στο εξωτερικό, ήρθε στην Ελλάδα στο θέατρο ‘Αλκυονίς’
«ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ»

Μια διαδραστική παράσταση για μικρούς και μεγάλους σε έναν προϊστορικό κόσμο οπού τα πάντα μπορούν να συμβούν.

600x355

Οι «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ» είναι μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια από την ηλικία των 4 και θα διεξάγεται στο θέατρο ‘Αλκυονίς’ από αρχές Νοεμβρίου. Μια ολοκαίνουργια παραγωγή του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ, για τους φίλους του δεινόσαυρου Rex, της παρέας του και όχι μόνο.

Πάνω από 300 παραστάσεις στην Αγγλία και άλλες τόσες σε Ολλανδία και Τουρκία, ενώ στην Ισπανία η συμμετοχή των παιδιών στην παράσταση «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ» έσπασε τα ρεκόρ.

Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα νησί όπου πρωταγωνιστές είναι μια παρέα παιδιών με τον καθηγητή τους που ζουν σε έναν προϊστορικό κόσμο, γεμάτο με Δεινόσαυρους οπού τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Η πρωτοτυπία της παράστασης είναι οι «ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ»! Κινούμενοι δεινόσαυροι δημιουργούν μια μοναδική διαδραστική ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους. Τα εντυπωσιακά αληθοφανή κοστούμια, τα μοναδικά σκηνικά, τα φαντασμαγορικά εφέ και η μουσική του Λάκη Παπαδόπουλου συνθέτουν μια καταπληκτική εμπειρία.

Το σενάριο της παράστασης είναι γραμμένο από τη Roxana Esteve, σε μετάφραση της Μαριλένας Πονηράκη και σε σκηνοθεσία του Γιώργου Βασσάλου. Παίζουν οι ηθοποιοί: Αριστείδης Τσάπης, Ναταλί Τσάβεζ, Νίνα Τουμαζάτου, Φλεμοτόμου Ιωάννα, Νίκος Σπυρέλης, Νίκος Ψαρρός

Η παράσταση «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ» παίζεται κάθε Κυριακή πρωί 11.30 στο θέατρο ‘Αλκυονίς’ (Ιουλιανού 42, Αθήνα) και κάθε Πέμπτη θα δίνονται παραστάσεις σε σχολεία.

Εισιτήρια και πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο http://www.politistikoparko.com καθώς και στο τηλέφωνο επικοινωνίας : 2103647200

Θέλεις να κερδίσεις διπλή πρόσκληση για την παράσταση της 26ης Δεκεμβρίου, ώρα 11:30; Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και μπες στο διαγωνισμό για να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς νικητές!