Το Nickelodeon σε στέλνει σινεμά στο Smart Cinema!

Αυτό το καλοκαίρι το Nickelodeon σε στέλνει σινεμά στο στο θερινό κινηματογράφο Smart Cinema (Εμπορικό Κέντρο Smart Park, Σπάτα)!

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις διπλή πρόσκληση για όποια από τις τρεις ταινίες πρώτης προβολής επιλέξεις, όποια μέρα της εβδομάδας εσύ επιθυμείς! 

Programme 2018

Incredibles 2

Στους «Απίθανους 2», η Έλεν/Ελαστίνα ηγείται μιας καμπάνιας για να επιστρέψουν οι Σούπερ Ήρωες στη δράση.  Ο Μπομπ/Κύριος Απίθανος, μαζί με την Βάιολετ, τον Ντας και το μωρό Τζακ-Τζακ, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την καθημερινή, «φυσιολογική» ζωή στο σπίτι, ενώ οι υπερδυνάμεις του Τζακ-Τζακ είναι στο τσακ να αποκαλυφθούν.  Η αποστολή ανατρέπεται όταν ένας νέος κακός εμφανίζεται με ένα ευφυές και επικίνδυνο σχέδιο που θέτει τα πάντα σε τρομερό κίνδυνο.  Η οικογένεια των Παρ όμως δεν αποφεύγει ποτέ μια πρόκληση, ειδικά με τον Ψύχτρα στο πλευρό της.  Για αυτό και είναι όλοι τους τόσο…Απίθανοι.

Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για Διακοπές

Στο Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για Διακοπές, η αγαπημένη μας οικογένεια πάει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα. Έτσι ο Ντρακ θα κάνει κι αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο. Όλοι περνούν υπέροχα παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο, όπως βόλεϊ για τέρατα, εξωτικές εξορμήσεις και φεγγαρο-θεραπεία. Οι ονειρεμένες διακοπές όμως μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέιβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο, την Έρικα, η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα, μα όλα τα τέρατα. 

Teen Titans Go! To the Movies

H πρώτη ταινία μεγάλου μήκους με πρωταγωνιστές τους εγωκεντρικούς, τρελούτσικους, αλλά ιδιαίτερα αγαπημένους super ήρωες της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς, που γνωρίζει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό σατιρίζοντας το κινηματογραφικό σύμπαν της DC. Πρόκειται για μία φρέσκια, ευφυής, ανάλαφρη και χαριτωμένη superhero ταινία, γεμάτη μουσική και ρυθμό. Για τους Teens είναι πολύ εκνευριστικό να διαπιστώνουν ότι όλοι οι super ήρωες πρωταγωνιστούν στις δικές τους ταινίες, εκτός από εκείνους! Ο αρχηγός τους, ο Ρόμπιν, είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος σ’ αυτήν την αδικία, να τους βγάλει από το «σκοτάδι» της αφάνειας και να τους πλασάρει ως σταρς! Το μόνο που χρειάζεται είναι να τραβήξουν την προσοχή ενός διάσημου Χολιγουντιανού σκηνοθέτη. Οπότε, γεμάτοι παλαβές ιδέες στο κεφάλι και με το αγαπημένο τους τραγούδι στην καρδιά, οι Teen Titans κατευθύνονται προς την Tinsel Town, όπου προσπαθούν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους. Αλλά όταν αναλαμβάνει να τους σκηνοθετήσει ένας μανιακός Super Κακός (Super Villain), του οποίου το υποχθόνιο σχέδιο είναι να κατακτήσει τη Γη, τότε τα πράγματα πάνε πολύ στραβά. Η φιλία, η τόλμη και το αγωνιστικό πνεύμα των Teen Titans κινδυνεύουν να χαθούν, μαζί και αυτοί οι ίδιοι!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και οι νικητές ειδοποιήθηκαν ηλεκτρονικά.