Κέρδισε βιβλία της σειράς "Τα τελευταία παιδιά στη γη"

06927 03

Ο Τζακ Σάλιβαν ήταν ένα συνηθισμένο δεκατριάχρονο αγόρι που ζούσε σε μια συνηθισμένη αμερικάνικη επαρχιακή πόλη. Μέχρι τώρα. Γιατί όλοι οι κάτοικοι της πόλης του έχουν πια εξαφανιστεί. Και στους δρόμους κυκλοφορούν μόνο ζόμπι και τέρατα. Πριν από σαράντα δύο μέρες ξέσπασε η ΤΕΡΑΤΟΑΠΟΚΑΛΥΨΗ και ο Τζακ είναι ένα από τα τελευταία παιδιά που έχουν απομείνει. Για να επιβιώσει, θα πρέπει να βρει συμμάχους και να αντιμετωπίσει τις ορδές των τεράτων και ειδικά την αδυσώπητη απειλή που ακούει στο όνομα Μπλαργκ. Θα τα καταφέρει;

 

10368 03

Ο Τζακ Σάλιβαν ένα συνηθισμένο δεκατριάχρονο αγόρι και οι τρεις καλύτεροί του φίλοι (ίσως τα τελευταία παιδιά που έχουν απομείνει στη Γη μετά την ΤΕΡΑΤΟΑΠΟΚΑΛΥΨΗ) μαζί με το τερατοκατοικίδιό τους τον Ρόβερ πρέπει σε αυτή την περιπέτεια να ανακαλύψουν γιατί ξαφνικά τα ζόμπι εξαφανίζονται από τους δρόμους της μικρής τους πόλης. Τι είναι αυτή η αλλόκοσμη Στριγκλιά που τα καλεί στον χαμό τους; Μήπως ο Τζακ και η παρέα του θα είναι τα επόμενα θύματα; Στον αγώνα τους για επιβίωση τα Τελευταία παιδιά στη Γη θα βρουν απρόβλεπτους συμμάχους και θα διαπιστώσουν πως το ισχυρότερό τους όπλο δεν είναι άλλο από τη δύναμη της φιλίας τους.

 

12911 03

Ο Τζακ Σάλιβαν ένα συνηθισμένο δεκατριάχρονο αγόρι και οι τρεις καλύτεροί του φίλοι μαζί με το τερατοκατοικίδιό τους ζουν αρμονικά με μια συντροφιά τεράτων στην κεντρική πλατεία της μικρής επαρχιακής τους πόλης. Όλα θα αλλάξουν όμως όταν θ’ ακούσουν φωνές! Ανθρώπινες φωνές μέσα από έναν ασύρματο! Μπορεί τελικά να μην είναι τα τελευταία παιδιά στη Γη!; Όλοι χαίρονται με τα νέα… εκτός από τον Τζακ! Τι θα γίνει αν οι φίλοι του ξαναβρούν τις οικογένειές τους και τους χάσει; Για να μείνουν όλα όπως είναι, ο Τζακ πρέπει να αποδείξει στους φίλους του πως η ζωή τους είναι τέλεια, διασκεδαστικότατη, δε θα μπορούσε να γίνει καλύτερη. Μόνο που είναι δύσκολο όταν τους κυνηγά ο τερατώδης βασιλιάς εφιάλτης και ένας καταχθόνιος κακός που δε θα ησυχάσει αν δεν καταβροχθίσει τη Γη!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και οι νικητές ειδοποιήθηκαν ηλεκτρονικά.