Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας "Ο Γκρινιάρης"

ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ (Here Comes The Grump)
25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

Σκηνοθεσία:Αντρές Κουτουριέρ
Σενάριο: Τζιμ Χεχτ, ΑλίθιαΝουνιέθ Πουέρτο
Ακούγονται: Γιάννης Υφαντής, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Στεφανία Φιλιάδη, Ιφιγένεια Στάικου, Χρήστος Γεωργίου, Ντίνος Σούτης, Γιώργος Σκουφης, Χρύσα Σαμαρά
Σχεδιασμός Χαρακτήρων: Κρεγκ Κέλμαν
Μουσική: Τζέιμς Σέιμουρ Μπρετ
Διάρκεια: 1ώρα 37 λεπτά
Μεταγλωττισμένο

Επιβιβαστείτε σε αυτή τη συναρπαστική ιστορία και πετάξτε πάνω από τα σύννεφαγια να προσγειωθείτε σε ένα μαγικό βασίλειο, έναν εντυπωσιακό παράλληλο κόσμο, από την πένα του Τζιμ Σεχτ, δημιουργού της«Εποχής των Παγετώνων: Η Απόψυξη».
«Ο Γκρινιάρης» έρχεται γεμάτος μηνύματα και ταξιδεύει όλη την οικογένεια σε μία μαγική, πολύχρωμη περιπέτεια κινουμένων σχεδίων με αξέχαστους χαρακτήρες σχεδιασμένους από τον Κρεγκ Κέλμαν των «Μαδαγασκάρη» και «Ξενοδοχείο για Τέρατα».

GMP 0016

Σύνοψη
Ένα νεαρό αγόρι, ο Τέρι, βρίσκεται ξαφνικά στον πολύχρωμο κόσμο του Γκρούβιναμ. Εκεί, ο δόλιος μάγος Γκρινιάρης έχει ρίξει ολόγυρα το ξόρκι του, και το το γέλιο ανήκει στο παρελθόν. Ο Τέρι πρέπει να ταξιδέψει σε όλο το βασίλειο για να βρει ένα νέο ξόρκι που θα επαναφέρει τη χαρά σε όλους. Πρέπει επίσης να βοηθήσει την πριγκίπισσα Αυγή, να ξεπεράσει σε πονηριά όλα τα παράξενα και καταπληκτικά πλάσματα που θα συναντήσει στο διάβα του και να προσπαθήσει να αποδεχτεί αυτό το μικρό πράγμα που ονομάζεται «αλλαγή».

Θέλεις να κερδίσεις διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21/10 στις 12:00 στα Village Cinemas @Metro Mall; Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και μπες στην κλήρωση για να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς νικητές!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και οι νικητές ειδοποιήθηκαν ηλεκτρονικά.