Κερδίστε θέσεις στο Summer Camp του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης!

Τα Summer Camps του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης λειτουργούν περισσότερο από 15 χρόνια και προσφέρουν σε παιδιά ηλικίας 5-13 ετών τις πιο αξέχαστες και ονειρεμένες καλοκαιρινές διακοπές στην πόλη. 
 
SUMMERCAMP11
 
Στα 6 στρέμματα ιδιωτικών εγκαταστάσεων του Ομίλου στην καρδιά του Λαιμού, τα παιδιά απολαμβάνουν τη θάλασσα του όρμου της Βουλιαγμένης, την Ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα και έρχονται σε επαφή με τα αθλήματα του νερού.
 
SUMMERCAMP5
 
Σε απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον, εξειδικευμένοι προπονητές και παιδαγωγοί μυούν τα παιδιά στην κολύμβηση, το waterpolo, την καλλιτεχνική κολύμβηση, την ιστιοπλοΐα, το windsurf, το κανό και το SUP και το water ski ή το wakeboard* (τα δύο τελευταία γίνονται με επιπλέον οικονομική επιβάρυνση).
Πιο σημαντικό από όλα είναι ότι τα παιδιά βρίσκονται σε ένα ονειρεμένο περιβάλλον στη φύση και τη θάλασσα με απόλυτη ασφάλεια, και δημιουργούν νέες φιλίες, νέες εμπειρίες και μοναδικές αναμνήσεις!
 
SUMMERCAMP3
 
 
 
Ο διαγωνισμός αφορά 10 παιδιά ηλικίας 5-13 ετών για μία από τις παρακάτω χρονικές περιόδους του Summer Camp. Απαραίτητη η ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες. 
Περίοδος 8 Ιουλίου – 26 Ιουλίου 
Περίοδος 29 Ιουλίου – 9 Αυγούστου 
Περίοδος 19 Αυγούστου – 6 Σεπτεμβρίου 
 
Περισσότερες πληροφορίες για το Summer Camp εδώ http://www.nov.gr/ 
 
O διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί.
Οι νικητές είναι:

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΚΥΡΓΙΑΚΟΥ
TΖΕΝΗ ΜΠΑΓΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΠΝΑΚΗ
ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΑΝΝΕΤΑ
ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΑΙΔΩΝΗΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΝΤΑΝΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Αλεξάνδρα Παντελάκη
Μαρία Ιωάννα Δημητρακάκη
Κρητικού Αριστέα

/*
*/