Κερδίστε το απίθανο LEGO® Super Mario™ Βασική Πίστα-Περιπέτειες με τον Mario (71360)

Ο LEGO Mario™ είναι εδώ! 
Οι φαν μπορούν να αρχίσουν την εξερεύνηση του γεμάτου διασκέδαση σύμπαντος LEGO® Super Mario™ με αυτή τη Βασική Πίστα-Περιπέτειες με τον Mario (71360),που διαθέτει 7 δραστικά τουβλάκια για διαφορετική αλληλεπίδραση με τη φιγούρα LEGO Mario™.
 
SUPERMARIO800X6004
 
Ο LEGO® Mario™ διαθέτει αισθητήρες χρωμάτων,συν οθόνες LCD στα μάτια, το στόμα και την κοιλιά του για να εμφανίζει πάνω από 100 διαφορετικές άμεσες αντιδράσεις στην κίνηση.Περιλαμβάνει επίσης ηχείο που παίζει τους κλασικούς ήχους και μουσική από το βιντεοπαιχνίδι.
 
 Σε αυτό το απίθανο σετ παιχνιδιού,ο LEGO® Mario™μαζεύει εικονικά νομίσματα καθώς τρέχει και πηδάει από τον Σωλήνα Εκκίνησης προς τον Στύλο Στόχου μέσα από τουβλάκια LEGO,πλατφόρμες από σύννεφα και τον Μπλοκ ενώ συγκρούεται με τη φιγούρα του Goomba και του Bowser Jr.
 
SUPERMARIO800X6002
 
 Αποτελείται από 231 κομμάτια και είναι ένα απίθανο δώρο γενεθλίων ή Χριστουγέννων για παιδιά ηλικίας 6+,καθώς μπορούν να κατασκευάζουν και να παίζουν με τον δικό τους τρόπο και να μαθαίνουν να επιλύουν προβλήματα ενώ διασκεδάζουν δημιουργικά.
 
Αναδιαμόρφωσε τη Βασική Πίστα και συνδύασέ την με τις Πίστες Επέκτασης LEGO® Super Mario™ για να δημιουργήσεις πιο δύσκολα επίπεδα και παιχνίδια για να παίξεις μαζί και εναντίον φίλων.
 
Η φιγούρα LEGO® Mario™ προσφέρει μια εξαιρετικά διαδραστική εμπειρία παιχνιδιού όπου οι παίκτες παίρνουν άμεση πληροφόρηση και ανταμοιβές για τη δημιουργικότητα.
 
SUPERMARIO800X6003
 
Τα παιδιά θα λατρέψουν τη δωρεάν εφαρμογή LEGO® Super Mario™,που διαθέτει οδηγίες κατασκευής,έμπνευση για διασκέδαση,δημιουργικούς τρόπους παιχνιδιού και πολλά ακόμα. Για μια λίστα συμβατών συσκευών Android και iOS, επισκεφτείτε το LEGO.com/devicecheck
 
SUPERMARIO800X6005
 
Το Nickelodeon.gr εξασφάλισε για super τυχερούς,  4 τεμάχια απο το απίθανο "LEGO® Super Mario™ Βασική Πίστα-Περιπέτειες με τον Mario (71360)"
Για να το διεκδικήσετε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη παρακάτω φόρμα!
 
 
Διάρκεια διαγωνισμού 28/9/2020 -11/10/2020  
Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί. Οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους. 
Οι νικητές είναι:

Αριάδνη Ευθυμιάτου
Λευτερης Καραγιαννιδης
Ζωή Δραμπίδου
Μαρια Μαρκαντωνακη

/*
*/