10 χρόνια LEGO® NINJAGO® με Super Διαγωνισμό και απίθανες προσφορές!

Στο Nickelodeon γιορτάζουμε 10 χρόνια LEGO® NINJAGO® με απίθανο διαγωνισμό και μοναδικές προσφορές!
 
Επιλέξτε ποιό επεισόδιο LEGO® NINJAGO® θέλετε να δείτε  στις οθόνες σας  και πάρτε μέρος στον super διαγωνισμό για απίθανα δώρα!
 
800X600B
 
Αυτή τη Κυριακή:
Η Πτώση VS Το Τέλος
 
 
 
 
Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθει.
 
 Όλα τα SUPER ΔΩΡΑ LEGO® NINJAGO® που περιμένουν να γίνουν δικά σου! 
 
LEGO NINJAGO 71705
 
71705 LEGO Ninjago Destiny's Bounty
LEGO Ninjago Το Μπάουντι Του Πεπρωμένου (71705).Άνοιξε πανιά με το Μπάουντι του Πεπρωμένου μαζί με τους νίντζα ήρωές σου καθώς αντιμετωπίζουν τους επικίνδυνους εχθρούς τους. Αυτό το εντυπωσιακό πλοίο είναι το αρχηγείο των νίντζα αλλά και ένα τρομερό πολεμικό σκάφος που κυριαρχεί στις θάλασσες. Έλα μαζί με τον Ζέιν, τον Τζέι, τον Κόουλ και τον Γου, που κραδαίνουν τα χρυσά όπλα τους, καθώς προετοιμάζονται για μάχη στο κατάστρωμα του πλοίου. Είναι σημαντικό να θριαμβεύσεις στη μάχη των θαλασσών.
 
 LEGO NINJAGO 71747
 
71747 LEGO Ninjago The Keeper's Village
LEGO Ninjago Το Χωριό Των Φυλάκων (71747).Πήγαινε σε μια τολμηρή αποστολή διάσωσης ενός νίντζα που έχει συλληφθεί στο Χωριό των Φυλάκων! Έλα μαζί με τον Νησιώτη Κόουλ, Τζέι και Κάι για να πολεμήσεις τον τρομακτικό Αρχηγό Μάμματους και τον Φύλακα των Κεραυνών στο επικίνδυνο άντρο τους στη ζούγκλα. Έχε το νου σου για παγίδες που θα σε κρεμάσουν σε ένα δέντρο και για κρυμμένους εκτοξευτές που ρίχνουν δηλητηριώδη βελάκια – και μην ξυπνήσεις τα πέτρινα τέρατα! Πρέπει να ελευθερώσεις τον φυλακισμένο νίντζα και να αρπάξεις το φυλαχτό της καταιγίδας.
 
LEGO NINJAGO 71746 
71746 LEGO Ninjago Jungle Dragon
LEGO Ninjago Δράκος Της Ζούγκλας (71746).Έλα μαζί με τον Νησιώτη Λόιντ και τον πανίσχυρο δράκο του για να αντιμετωπίσεις τους Φύλακες σε μια θανάσιμη μάχη. Πήδα πάνω στη σέλα και όρμησε στην επίθεση! Βοήθησε τον Νησιώτη Ζέιν να μπει στη δράση με τη σανίδα του σερφ και πυροδότησε τους εκτοξευτές καρφιών που διαθέτει εναντίον του ΠούλΕρικ και του Φύλακα των Κεραυνών. Αλλά πρόσεχε – είναι οπλισμένοι με δρεπάνι και στιλέτα! Πρέπει να οδηγήσεις τους νίντζα στη νίκη και να αρπάξεις το φυλαχτό της καταιγίδας.
 
 
 LEGO NINJAGO 71745
 
71745 LEGO Ninjago Lloyd's Jungle Chopper Bike
LEGO Ninjago Τσόπερ Μηχανή Ζούγκλας Του Λόιντ (71745).Διάσχισε την πυκνή ζούγκλα ενός μυστηριώδους νησιού με την Τσόπερ Μηχανή Ζούγκλας του Λόιντ. Αλλά πρόσεχε τον Φύλακα Βροντών που είναι έτοιμος να αντεπιτεθεί με το επικίνδυνο δόρυ του για να προστατεύσει το πολύτιμο φυλαχτό της καταιγίδας! Πυροδότησε τους 2 εκτοξευτές της μηχανής εναντίον του ή αποσύνδεσε το ιπτάμενο όχημα από τη μηχανή για να το χρησιμοποιήσει η Νία ως σανίδα του σερφ και να μπει στη μάχη. Ποιος θα θριαμβεύσει σε αυτή την εντυπωσιακή, γεμάτη δράση σύγκρουση;
 
 
LEGO NINJAGO 71748 
71748 LEGO Ninjago Catamaran Sea Battle 
LEGO Ninjago Ναυμαχία Με Καταμαράν (71748).Γίνε ο καπετάνιος του φοβερού καταμαράν των νίντζα σε μια εκπληκτική ναυμαχία εναντίον των Φυλάκων! Μπες σε λειτουργία επίθεσης και πυροδότησε τους εκτοξευτές με ελατήρια. Γουάου! Το πανίσχυρο μαχητικό καταμαράν των Φυλάκων, που χωρίζεται σε 3 ξεχωριστά σκάφη, το ένα με φυλακή, προσπαθεί να σε βυθίσει με τις αιχμηρές λεπίδες και τους θανάσιμους εκτοξευτές του. Πρέπει να θριαμβεύσεις σε αυτή τη ναυμαχία και να πάρεις το πολύτιμο φυλαχτό της καταιγίδας.
 
 
 LEGO NINJAGO 71708
 
71708 LEGO Ninjago Gamer's Market
LEGO Ninjago Η Αγορά του Παίκτη (71708).Ένωσε τις δυνάμεις σου με τον Ψηφιακό Τζέι, τον Άβαταρ Κόουλ, την Άβαταρ Νία, τον Άβαταρ Ροζ Ζέιν και τους συμμάχους τους στην Αγορά του Παίκτη μέσα στον κόσμο του βιντεοπαιχνιδιού της Πρώτης Αυτοκρατορίας. Εδώ μπορείς να διαλέξεις ένα νέο όπλο, ένα νέο καπέλο για μεταμφίεση ή να αγοράσεις ένα συλλεκτικό Κι-Τάνα. Έχε το νου σου στους τρομερούς Κοκκινόκρανους και τον μοχθηρό Ρίτσι στην Αγορά που θέλουν να τους πιάσουν. Μπορείς να κερδίσεις τη μάχη και να δραπετεύσεις;
 
 
 LEGO NINJAGO 71700
 
71700 LEGO Ninjago Jungle Raider
LEGO Ninjago Επιδρομέας της Ζούγκλας (71700).Ένωσε τις δυνάμεις σου με τον Λόιντ και τρέξε με αυτόν τον Επιδρομέα της Ζούγκλας! Ξαναζήσε τις επικές μάχες από τον NINJAGO® Αγώνα των Στοιχείων καθώς ο ήρωας νίντζα κατατροπώνει τους πανίσχυρους εχθρούς του! Η τρομερή ενσωματωμένη ανάρτηση και οι μεγάλοι τροχοί με ελαστικά αυτού του μπάγκι βοηθούν τον Λόιντ να διασχίσει τα εδάφη της ζούγκλας με ευκολία. Μπες στο κόκπιτ και ετοιμάσου να πολεμήσεις!
 
 LEGO NINJAGO 71701
 
71701 LEGO Ninjago Kai's Fire Dragon 
Έλα μαζί με τον Κάι και τον Δράκο Φωτιάς σε μια συναρπαστική μάχη εναντίον του Λορντ Γκάρμαντον! Ανέβα στον κόκκινο δράκο που ξεφυσάει φωτιά καθώς φρουρεί μανιασμένα ένα από τα τέσσερα χρυσά όπλα, το Σπαθί της Φωτιάς. Πρόσεχε, όμως, γιατί ο μοχθηρός Λορντ Γκάρμαντον προσπαθεί να το αρπάξει από τον ναό της φωτιάς! Μπορεί ο Κάι και ο Δράκος της Φωτιάς να νικήσουν σε αυτή την κρίσιμη μονομαχία και να πάρουν το Σπαθί της Φωτιάς;
 
 
LEGO NINJAGO 71711
 
71711 LEGO Ninjago Jay's Cyber Dragon
LEGO Ninjago Κυβερνοδράκος Του Τζέι (71711).Πέτα με τον Κυβερνοδράκο του Τζέι σε επικές και συναρπαστικές μάχες τόσο στην Πρώτη Αυτοκρατορία όσο και στην πόλη του NINJAGO®! Βάλε αυτό το φοβερό πλάσμα σε λειτουργία επίθεσης και πυροδότησε τους εκτοξευτές με ελατήριο που διαθέτει. Έλα μαζί με τον Ψηφιακό Τζέι και την Ψηφιακή Νία πάνω στον δράκο για να αντιμετωπίσεις τους εχθρούς τους, τον Ουνάκαμι και τους μπράβους του Ρίτσι και Χάουσνερ. Πρέπει να θριαμβεύσεις και να πάρεις το πολύτιμο κίτρινο Κι-Τάνα!
 
 
LEGO NINJAGO 71707
 
71707 LEGO Ninjago Kai's Mech Jet
LEGO Ninjago Ρομποτικό Τζετ του Κάι (71707).Πέτα με το τρομερό Ρομποτικό Τζετ του Κάι στον αγώνα της Πίστας των Πέντε Εκατομμυρίων για να κερδίσεις ένα από τα πολύτιμα Κι-Τάνα και να αποδράσεις από την Πρώτη Αυτοκρατορία. Μεταμόρφωσε το πανίσχυρο ρομπότ με ψηφιακές λεπίδες σε Τζετ και πυροδότησε τους εκτοξευτές καρφιών που διαθέτει! Αλλά πρόσεχε τον Ρίτσι από την Αγέλη των Αρουραίων που κυνηγάει τον Ψηφιακό Κάι με το χόβερμπορντ του και είναι αποφασισμένος να τον νικήσει. Μπορείς να τον αντιμετωπίσεις και να κερδίσεις τον αγώνα;
 
 
LEGO NINJAGO 71741
 
 
Ενας SUPER ΤΥΧΕΡΟΣ θα κερδίσει το απίθανο 
71741 LEGO Ninjago City Gardens
LEGO Ninjago Οι Κήποι Της NINJAGO Πόλης (71741).Ζήσε ξανά όλο τον ενθουσιασμό και τις συγκινήσεις από τα 10 χρόνια της NINJAGO® Πόλης με αυτό το εκπληκτικό μοντέλο και κήπο σε τρία επίπεδα.
 
LEGO NINJAGO 71741 2
 
Καθώς περιλαμβάνει 19 μίνι φιγούρες, μπορείς να ενώσεις και πάλι τις δυνάμεις σου με τους νίντζα και τους συμμάχους τους για να αναπαραστήσεις αγαπημένες σκηνές δράσης από την τηλεοπτική σειρά NINJAGO ή να διακοσμήσεις το χώρο σου με αυτό το εντυπωσιακό μοντέλο. Απίθανο παιχνίδι κατ ασκευής για μικρούς και μεγάλους λάτρεις του NINJAGO.
 
Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:
 
71704
ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΥ
Αριαδνη Σταυρου
Χρήστος Νικολετος
Ηλιας Αγοραστος
 
71705
Σταύρος Βελλίδης
Γιάννα Μουμούρη
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
 
71747
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Μαρια μπεθανη
 
 
71746
Σοφία Βασιλειάδου
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΝΗΣ 
Ηλίας Μαχαιρίδης
Κωστας Παυλιδης
 
 
71745
Μαρία Καμπούρη
Γεώργιος Γεωργιάδης
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΛΙΟΣ
Κισάν Γκοπέ
Χρήστος Ζιάραγκας
Ilectra Tsampe
 
71748
Κατερίνα Βλαδίτση
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΥ
Σταματία Λαθυρη
 
71708
Ιωάννα Καλιακατσου
ΧΡΥΣΑ ΓΟΥΓΟΥΛΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ
Konstantina Mavroidi
 
 
71700
Φερνάντο πασαϊ 
Μαρία Τρύφωνα
Σταυρος ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ
Σπυρος Παπαθεοδωρου
 
 
71701
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΚΑΤΛΙΑΝ
Σοφια Φωκαΐδου 
παντελης θεοχαρης
Παναγιώτης Ρογκάλας
Νικολετα  Ναταλια Κυροπουλου
Στεφανια Μακρη
 
 
71711
Χάρης Γιακουμάκης
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΜΠΑΣ
Γρηγορης Αρτεμίου
 
 
71707
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΣΙΩΝΗΣ
Δαναη Μπρατάκου 
Ευα Σαμουλιδου
 
71741
ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
 

Διάρκεια διαγωνισμού 3/3/2021 - 4/4/2021

/*
*/