Ένα μαγικό διήμερο με τις Maggie & Bianca στην Αθήνα!

Η Maggie και η Bianca από την πολυαγαπημένη σειρά του Nickelodeon ‘’Maggie & Bianca Fashion Friends’’ επισκέφθηκαν για πρώτη φορά την Αθήνα.

Το πρωινό της Τετάρτης 12 Σεπτεμβρίου βρέθηκαν στα γραφεία του Nickelodeon καθώς και στο στούντιο του Music 89,2 και την εκπομπή της Ευαγγελίας Τσιορλίδα.

maggiebianca10

maggiebianca2

maggiebianca11

maggiebianca12

maggiebianca13

Επόμενος σταθμός για τα κορίτσια, το κτίριο του «Ελληνικού Κόσμου», όπου είχε δοθεί το ραντεβού με τους νικητές του Meet & Greet διαγωνισμού που έτρεξε στο nickelodeon.gr. Οι τυχεροί fans είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τις αγαπημένες τους ηρωίδες, να πάρουν αυτόγραφα, να φωτογραφηθούν μαζί τους καθώς και να φύγουν αγκαλιά με συλλεκτικά δώρα της αγαπημένης τους σειράς.

maggiebianca5

maggiebianca6

maggiebianca8

maggiebianca9

maggiebianca4

Το απόγευμα της ίδια ημέρας βρέθηκαν στο κατάστημα «Μουστάκας» στο εμπορικό κέντρο «River West». Εκατοντάδες κόσμου τραγούδησαν μαζί τους και τους χάρισαν απλόχερα την αγάπη τους. Η προσέλευση του κόσμου πραγματικά δεν είχε προηγούμενο. 

maggiebianca3

maggiebianca

Το επόμενο πρωί η Maggie και η Bianca ξεναγήθηκαν στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας όπου έκαναν την κλασική στάση στην Ερμού για ψώνια, ενώ περπάτησαν στο Μοναστηράκι, όπου δεν έχασαν την ευκαιρία να τραβήξουν φωτογραφίες με τα αξιοθέατα της πόλης.

Τα δύο κορίτσια αποχαιρέτησαν τη χώρα μας γεμάτες εμπειρίες και με την αγάπη του κόσμου στις αποσκευές τους.

Τα ολοκαίνουρια επεισόδια της 3ης σεζόν του ‘’Maggie & Bianca Fashion Friends’’ προβάλλονται τις καθημερινές στις 15:00 αποκλειστικά στο Nickelodeon.