Ζήσε μια εντελώς νέα εμπειρία παιχνιδιού με το ''Starlink: Battle for Atlas''

Το αστρικό σύστημα Atlas σας περιμένει

Ηγηθείτε της Starlink Initiative, μιας ομάδας ηρωικών πιλότων. Η αποστολή τους είναι να απελευθερώσουν το αστρικό σύστημα Atlas από τον Grax και το Forgotten Legion, έναν σατανικό, αρχαίο, στρατό από ρομπότ. Πρέπει να συλλέξετε, να κατασκευάσετε και να πιλοτάρετε αστρόπλοια για να νικήσετε τους εχθρούς σας. Όλος ο κόσμος εξελίσσεται ανάλογα με τις πράξεις σας. Οι εχθροί θα αντισταθούν με έξυπνους τρόπους και θα καταλάβουν όλο το αστρικό σύστημα αν δεν καταφέρετε να τους σταματήσετε.

Πετύχετε τη νίκη μέσα από έξυπνους τρόπους μάχης

Μπορείτε να συνδυάσετε οποιοδήποτε σκάφος, πιλότο και αστρόπλοιο (κύτος, φτερά και όπλα) για να κατασκευάσετε και να τροποποιήσετε το αστρόπλοιο των ονείρων σας. Επιλέξτε τη σύνθεση του παιχνιδιού σας, συνδέστε το στη βάση χειριστηρίου, και δείτε το να ζωντανεύει μέσα στο παιχνίδι. Επιλέξτε τον πιλότο σας. Επιλέξτε οποιοδήποτε πλοίο. Συνδυάστε όπλα. Παίξτε με το δικό σας στυλ. Στο σαλόνι σας. Μέσα στο παιχνίδι. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας μέσα στη μάχη, εκτελέστε συντριπτικά, στρατηγικά combos για να υπερνικήσετε ό,τι και να συναντήσετε στο αστρικό σύστημα Atlas. Βάλτε φωτιά στο πεδίο της μάχης, παγώστε και θρυμματίστε έναν εχθρό, δημιουργήστε μια μινι μαύρη τρύπα για να τραβήξει τους εχθρούς...

SLBFA screenshot Forrest Encounter 170612 215pmPT 1497266541

Εξερυνήστε ένα ολόκληρο αστρικό σύστημα

Ταξιδέψτε αδιάσπαστα μέσα στον πλούσιο, ανοιχτό κόσμο του Atlas και ανακαλύψτε τους επτά πλανήτες του, ο καθένας με το δικό του οικοσύστημα, πανίδα και μυστικά που πρέπει να αποκαλύψετε μέσα από αποστολές και γρίφους που ολοκληρώνετε. Ο Atlas είναι ένα επικίνδυνο μέρος γεμάτο προκλήσεις. Συμμαχήστε με 3 παρατάξεις για να σταματήσετε τη δυναμική εχθρική απειλή του Forgotten Legion. Προσαρμόστε τους πλανήτες σας, επιλέξτε ποια παράταξη θα κατέχει ποιόν πλανήτη και αναβαθμίστε τα φρούρια τους για να λάβετε τις περισσότερες ανταμοιβές. Αναβαθμίστε τον στόλο σας μέσα από μηχανικές παιχνιδιού RPG. Τα αστρόπλοια και τα όπλα μπορούν να αναβαθμιστούν με mods τα οποία βρήκατε στον κόσμο του Atlas. Όσα περισσότερα όπλα κατέχετε, τόσο περισσότερα XP παίρνετε για να ξεκλειδώσετε ειδικές ικανότητες στο μοναδικό δέντρο Pilot Skill (Δεξιοτήτων Πιλότου). Αλλάξτε τις ικανότητες των διαφόρων τμημάτων για να φτιάξετε τις δικές σας μοναδικές εκδοχές. Ακόμα και αν ο φίλος σας έχει το ίδιο σκάφος, δεν θα είναι τόσο καλό όσο το δικό σας!

SLBFA screenshot Imps 170612 215pmPT 1497266549

Το ''Starlink: Battle for Atlas'' κυκλοφορεί για PS4, XBOX One και Nintendo Switch. Η έκδοση για το Nintendo Switch έχει σε αποκλειστικότητα τον διάσημο, από άλλα παιχνίδια της Nintendo, Fox McCloud καθώς και το διαστημοπλοιό του Arwing.

SLBFA screenshot Boss Fight 170612 215pmPT 1497266539