Νέες σειρές και καινούρια επεισόδια έρχονται το Δεκέμβριο στο Nickelodeon

Ολοκαίνουριες σειρές και νέα επεισόδια με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες έρχονται στο Nickelodeon και τον Δεκεμβριο,
γεμίζοντας τις ώρες μας, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!
 
Πάρτε μια μικρή γεύση απο τα όσα θα δείτε τις επόμενες μέρες! 
 
Το γραφείο των μαγικών ιστοριών | The Bureau of Magical Things
 
 
Όταν η Kyra μια απλή έφηβη , μπαίνει ανάμεσα σε ένα ξωτικό και μια νεράιδα αποκτά τριπλή υπόσταση  ανθρώπινη , νεράιδας και ξωτικού. Η Λίλη και η Imogen  εισάγουν  την Kyra  στο μυστικό τους κόσμο και την μεταφέρουν στη μαγική σχολή με επικεφαλής τον καθηγητή Maxwell. Η Kyra συμμετέχει στην τάξη για να μάθει πώς να ελέγχει τις νέες μαγικές της δυνάμεις.
 
Ο κόσμος της Ρόζι | Everything's Roise
 
 
Πάρε μέρος στις διασκεδαστικές περιπέτειες της Rosie και των φίλων της, καθώς  παίζουν παιχνίδια και λύνουν προβλήματα.
Κάθε πολύχρωμο επεισόδιο περιέχει  και ένα  εκπαιδευτικό μήνυμα.  Τα παιδιά μαθαίνουν  συμμετέχοντας .
Μέσα από την  φιλία, τονίζεται η δύναμη της  ομάδας . Όλα είναι Rosie με λίγη βοήθεια από τους φίλους!
 
Lego Ninjago - Νέα επεισόδια 
 
 
Αμέσως μετά το θάνατο του Great Devourer οι Ninja αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα που δεν είχαν προβλέψει: Πώς να εκπαιδεύσουν τον Lloyd. Αφού προσπάθησαν (και απέτυχαν παταγωδώς ) να βρουν μια καλή δουλειά στην πόλη Ninjago δέχτηκαν την πρόκληση του Grand Sensei Dareth: αν κάποιος από αυτούς καταφέρει να τον κερδίσει, θα τους επιτρέψει να εκπαιδευτούν στο "Mojo Dojo" του.
 
Lego Ninjago: Day of the departed
 
 
Όταν ο Cole επιστρέφει στον στοιχειωμένο ναό του Yang αναζητώντας εκδίκηση από τον master Airjitzu που τον μετέτρεψε  σε φάντασμα, χρησιμοποιεί κατά λάθος ένα ισχυρό μαύρο μαχαίρι που απελευθερώνει τα πνεύματα των μεγαλύτερων κακοποιών του Ninjago και παγιδεύει τον εαυτό του στον ναό!  Ενώ ο Cole  αγωνίζεται για την ελευθερία του, οι Νίντζα δίνουν τη μάχη με τα φαντάσματα του παρελθόντος.
 
Χελωνονιντζάκια: Η άνοδος | Rise of the TMNT
 
 
Ετοιμαστείτε! Τα Χελωνονιντζάκια επιστρέφουν ως οι νεότεροι ήρωες της Νέας Υόρκης και αυτή τη φορά έχουν καταπληκτικές νέες δυνάμεις! Ακολούθησε τις περιπέτειες των θρυλικών αδερφών Ραφαέλο, Λεονάρντο, Ντονατέλο και Μικελάντζελο καθώς ως μαθητευόμενοι νίντζα εντοπίζουν μια κρυμμένη πόλη κάτω από τη Νέα Υόρκη, ανακαλύπτουν νέα όπλα και υπερδυνάμεις, μονομαχούν με τρομακτικά μεταλλαγμένα όντα και φυσικά πάντα βρίσκουν χρόνο για ένα κομμάτι από την αγαπημένη τους πίτσα. Cowabunga!