Καλέσαμε την  Eυαγγελία Τσιορλίδα να κάνει μια σειρά από  Food Challenges
Η Ευαγγελία αγαπά το healthy living και θέλει να ξεκινά κάθε της μέρα με ενέργεια αλλά και να χαρίζει στον οργανισμό της όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει σε μία γεμάτη καθημερινότητα. Μπορεί όμως να το κάνει αυτό με ένα λαχταριστό πρωινό; 
Κι όμως γίνεται, με τα προϊόντα Caotonic!
 
Ξεκινήσαμε το Food Challenge καλώντας την Ευαγγελία να δοκιμάσει ένα ποτήρι γάλα με Ρόφημα Caotonic! Το Ρόφημα Caotonic έχει 11 βιταμίνες, 3 μεταλλικά στοιχεία και Σίδηρο
Με κάθε ποτήρι, καλύπτει το 50% των ημερήσιων αναγκών της, σε ασβέστιο, σίδηρο και το 30% σε βασικές βιταμίνες που χρειάζεται για όλη την ημέρα! 
 
Στο δεύτερο Food Challenge, η Ευαγγελία έπρεπε να μαντέψει τι της είχαμε κρύψει μέσα στο κουτί. Τελικά αναγνώρισε την νέα Πραλίνα Φουντουκιού Caotonic που είναι εμπλουτισμένη με Βιταμίνη D και ασβέστιο. Μπορεί  να την απολαύσει το πρωί με το αγαπημένο της ψωμί, αλλά και σε κρέπες, pancakes και βάφλες! 
 
Της κρύψαμε και άλλες εκπλήξεις μέσα στο κουτί! Ένα φανταστικό σνακ με τη μοναδική γεύση Caotonic, τις Σοκολάτες Caotonic Choco και Caotonic Choco Sticks! Το γάλα και οι 6 βιταμίνες που περιέχουν, κάνουν τις Σοκολάτες Caotonic μία γευστική και ταυτόχρονα υγιεινή πρόταση για σνακ.
 
Στο τρίτο και τελευταίο Food Challenge, η Ευαγγελία έπρεπε να βάλει τα νέα Δημητριακά Caotonic στο μπολ με τα μάτια της κλειστά! 
 Οι Τραγανοί Κόκκοι Ρυζιού και Σίτου με Σοκολάτα Caotonic είναι εμπλουτισμένοι με ασβέστιο, σίδηρο, φυτικές ίνες και 7 σημαντικές βιταμίνες! Η τέλεια αρχή κάθε ημέρας!
 
Χάρισε κι εσύ στον εαυτό σου το ιδανικό ξεκίνημα στην ημέρα, με όλα τα στοιχεία που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυνατά, αλλά και τη σοκολατένια γεύση που όλοι αγαπάμε, με τα προϊόντα Caotonic.
 
Για δύναμη και λαχταριστή γεύση κάθε μέρα! 
 
/*
*/