Ήρθε το νέο Mystery Box από την Madmax!!

Η εταιρεία Madmax δραστηριοποιείται στο χώρο του παιχνιδιού από το 1989 με γνώμονα πάντα το όραμα της που δεν είναι άλλο από το να κάνει το παιχνίδι προσιτό και διαθέσιμο σε κάθε γειτονιά σκορπίζοντας φυσικά χαμόγελα και χαρά σε όλα τα παιδιά.
Έτσι λοιπόν θέλοντας να υπηρετήσει το σκοπό της δημιουργήθηκε η ιδέα του mystery box ώστε κάθε παιδί να απολαμβάνει μεγάλες και διαφορετικές εκπλήξεις μόνο με ένα κουτί και μόνο στην τιμή των 19,90 ευρώ. Για πρώτη φορά η εταιρεία  MADMAX διαθέτει μέσω του site της κατευθείαν σε εσάς το τυχερό κουτί MYSTERY BOX.
Τυχερά κουτιά για κορίτσια και αγόρια με μεγάλες και διαφορετικές εκπλήξεις. Κάθε κουτι είναι διαφορετικό και σε περιμένει να το ανακαλύψεις! Όλα τα κουτιά περιέχουν παιχνίδια συνολικής αξίας μεγαλύτερης από την αξία του ίδιου κουτιού. Όλα όμως έχουν σχεδόν ίση αξία μεταξύ τους. Η ομάδα Madmax έχει επιλέξει με ιδιαίτερη προσοχή και αγάπη για τους μικρούς μας φίλους το κάθε παιχνίδι και με την ίδια προσοχή και φροντίδα ετοιμάζει το κάθε κουτί ξεχωριστά.
 
MadMax
 
Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο του παιχνιδιού μας δίνει τη δυνατότητα να αναγνωρίζουμε πως θα φέρουμε την ικανοποίηση και τα χαμόγελα στα παιδικά πρόσωπα κι αυτό θα καταφέρουμε και αυτή τη φορά με το MYSTERY BOX!
Εσύ ακόμα να πάρεις το δικό σου κουτί?
Μπες στο site μας και απόκτησε το !
Με το mystery box είσαι πάντα τυχερός!!
Madmax maximum fun!
 
/*
*/