Τι κοινό μπορεί να έχουν η σχολαστική και ντροπαλή Corki, η σχεδιάστρια μόδας Jodi και η ντίβα της ποπ και των social media Sun Hi; Μόνο την αγάπη τους για την ποπ μουσική, τα φωνητικά των σούπερ σταρ και τις τέλειες χορευτικές κινήσεις! Το Make It Pop είναι μια μουσική κωμωδία όπου τρία κορίτσια εξελίσσονται από απλοί συγκάτοικοι σε ένα αχώριστο μουσικό συγκρότημα.

Με τη βοήθεια του συμμαθητή τους και επίδοξου DJ, Caleb, το συγκρότημα τους γίνεται γρήγορα πολύ δημοφιλή στο γυμνάσιο όπου πηγαίνουν. Όμως τα κορίτσια θα καταλάβουν ότι η επιτυχία τους αυτή δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουν προβλήματα στις σχέσεις τους και στη διατήρηση των καλών βαθμών στο σχολείο.

H  2η σεζόν θα είναι συναρπαστική! Μετά το θρίαμβό τους με το μουσικό σχολείο, το συγκρότημα καλείται να εκπροσωπήσει το Mackendrick Prep σε μία μάχη συγκροτημάτων. Αν και είναι ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία, ο ανταγωνισμός είναι πιο μεγάλος από ότι φαντάζονταν. Ένα νέο μουσικό συγκρότημα, που αποτελείται από αγόρια, θα αλλάξει τα πάντα. Όσον αφορά τις σχέσεις τους, θα υπάρξουν νέες προκλήσεις για τους "Jorki" (Jared και Corki) και τους "Jaleb" (Jodi και Caleb), καθώς και για την σχέση των κοριτσιών μεταξύ τους.