Η True Jackson βρίσκει την ευκαιρία της ζωής της, όταν προσλαμβάνεται από το είδωλό της, τον Max Madigan, και γίνεται αντιπρόεδρος στην αυτοκρατορία που έχει στήσει εκείνος στον χώρο της μόδας, τη Mad Style.

Το πρόβλημα; Οι νέοι συνάδελφοί της δεν είναι και τόσο ενθουσιασμένοι με την ιδέα της συνεργασίας με μια 15χρονη. Μέσα από τις προσπάθειες των συναδέλφων της να τη σαμποτάρουν, η True διαπιστώνει ότι ο κόσμος της μόδας και οι τακτικές των γραφείων δεν είναι πολύ διαφορετικές από το σχολείο, αφού και εκεί εύκολα βρίσκεις κακομαθημένα παιδιά, κλίκες και πολύπλοκες καταστάσεις.

Αλλά όπως στους σχολικούς διαδρόμους, έτσι και στους διαδρόμους της μόδας, είναι πολύ πιο εύκολο να κινηθείς όταν έχεις φίλους στο πλευρό σου και οι φίλοι της True είναι πολύ πρόθυμοι να τη βοηθήσουν στη δουλειά, όταν αυτή περιλαμβάνει το casting χαριτωμένων μοντέλων, τον σχεδιασμό ρούχων για μια rock μπάντα και το άδειασμα κάθε ντουλάπας! H True και οι φίλοι της ξεπερνούν τα εμπόδια του κόσμου της μόδας και καταφέρνουν να το διασκεδάζουν στην πορεία. Η σειρά αυτή μιλάει για την εκπλήρωση των ευχών και για το πώς τα όνειρά μας μπορούν να βγουν αληθινά…

Σκεφτείτε το Doogie Howser M.D να συναντά το The Devil Wears Prada. Το True Jackson VP είναι μια κωμωδία για μια νέα κοπέλα στον κόσμο των μεγάλων που μαθαίνει ότι οι δοκιμασίες της υψηλής ραπτικής δεν είναι και τόσο διαφορετικές από αυτές του σχολείου.

Κάθε μέρα στις 04:45!