Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Ο Θαυμαστός κόσμος της Μαργαρίτας

Είσαι έτοιμος να γνωρίσεις απο κοντά την Μαργαρίτα και τον υπέροχο κόσμο της;

Θέλεις να διεκδικήσεις διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Ο Θαυμαστός κόσμος της Μαργαρίτας» στο θέατρο ΑΛΦΑ ΛΗΝΑΙΟΣ – ΦΩΤΙΟΥ την Κυριακή 22 Ιανουαρίου;

 

 

Λίγα λόγια για το έργο:

 

Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2124. Η μικρή Μαργαρίτα ενημερώνεται ότι σε 24 ώρες θα καταστραφούν όλα τα λουλούδια. Αμέσως, αποφασίζει να προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά της. Με τη φίλη της την Τριανταφυλλιά, επισκέπτονται τον σοφό γέρο-Πλάτανο κι εκείνος τους εξηγεί τι πρέπει να κάνουν για να σωθεί όλη η λουλουδοοικογένειά τους. Σκοπός είναι να μαζέψουν όλα τα λουλούδια και να τα οδηγήσουν στον πλανήτη Ανθοχώρα, που με πολύ κόπο έχουν δημιουργήσει, για να σωθούν από την επικείμενη καταστροφή που έχουν προκαλέσει οι άνθρωποι.

Μπροστά στα μάτια της Μαργαρίτας, αλλά και των μικρών μας φίλων, ξετυλίγονται οι μύθοι των λουλουδιών, ταξιδεύοντας στη χώρα προέλευσής τους και μαθαίνοντας την ιστορία τους.

Ιαπωνία, Αραβία, Ρωσία είναι μόνο μερικές από τις χώρες που επισκέπτεται η λουλουδοπαρέα μας. Την παρέα συμπληρώνουν ο φωτεινός Ήλιος και ο κύριος Μπερδεψούρας, ένας αξιαγάπητος καλικάντζαρος που επικοινωνεί μοναδικά με τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους θεατές.

Για να διεκδικήσεις διπλή πρόσκληση, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα!

 

 

/*
*/