Ώρα για ΤΑΙΝΙΑ! "Rufus" - Σάββατο 21 Μαΐου!

Στην καινούργια ταινία του Nickelodeon, το ρητό "Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου" ταιριάζει απόλυτα! Ο Manny πηγαίνει σε καινούργιο σχολείο και η προσαρμογή δεν είναι εύκολη. Ευτυχώς, έχει μαζί του τον καλύτερό του φίλο και σκύλο της οικογένειας, τον Rufus! Όμως, στην βολτα του στο πάρκο μετά την πρώτη πολύ κουραστική ημέρα στο σχολείο, θα βρει ένα περίεργο φυλακτό. Ο Manny θα το φορέσει σαν κολάρο στον Rufus και όταν ξυπνάει το επόμενο πρωί, ένα αγόρι στέκεται και τον κοιτάει – είναι ο Rufus με ανθρώπινη μορφή! Το φυλαχτό διαθέτει μαγικές ιδιότητες και όταν ο  Manny ευχήθηκε να έχει έναν φίλο, η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε μετατρέποντας τον Rufus σε πραγματικό αγόρι.

Ο Manny δεν ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει και έτσι αποφασίζει να πάρει τον Rufus μαζί του στο σχολείο. Η περίεργη συμπεριφορά του Rufus – που κυνηγάει σκίουρους, τρώει το φαγητό του χωρίς μαχαιροπήρουνα και πιάνει μπάλες με το στόμα του – κάνουν αυτόν και τον Manny ιδιαίτερα δημοφιλή σε ολόκληρο το σχολείο. Τα πάντα είναι τέλεια, μέχρι που ο Manny αρχίζει να αισθάνεται ότι απειλείται από την αυξανόμενη δημοτικότητα του Rufus και το ενδιαφέρον που δείχνει για αυτόν η Paige, ο κρυφός έρωτας του Manny. Θα μπει η ζήλια ανάμεσα σ’ αυτόν και στον καλύτερό του φίλο; Ή μήπως θα συνειδητοποιήσει ότι μπορεί πάντα να βασίζεται στην αφοσίωση που δείχνει ένας σκύλος (και ένας φίλος); Υπό την απειλή του κυρίου Black και των εγκληματιών που τους κυνηγούν, ο Manny πρέπει να αποφασίσει το συντομότερο δυνατόν!

Μη χάσετε την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Nickelodeon το Σάββατο 21 Μαΐου στις 15:15 και σε επανάληψη την Κυριακή 29 Μαΐου την ίδια ώρα!

/*
*/