Η 4η σεζόν ξεκινά με την μυστηριώδη εξαφάνιση του Daniel, καθώς η απόφαση της Emma να επιλέξει τον Jax, ενεργοποιεί μια περίεργη δύναμη η οποία διαγράφει την ύπαρξη του Daniel από τις μνήμες όλων, εκτός από της Emma. Σύντομα θα ανακαλύψει ότι ο Daniel βρίσκεται στο  Everglades, χωρίς να θυμάται τίποτα. Η ομάδα έχει στη διάθεσή της επτά ημέρες για να πάρει τον Daniel και να προσπαθήσει να τον κάνει να θυμηθεί το παρελθόν του, διαφορετικά θα εξαφανιστεί για πάντα!

Μη χάσετε την πρεμιέρα της νέας 4ης σεζόν την Παρασκευή 22 Απριλίου στις 20:00!

Με μια πρώτη ματιά, η Emma μοιάζει με ένα συνηθισμένο 14χρονο κορίτσι που μετακομίζει με τον πατέρα της σε νέα πόλη, αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά κάθε άλλο παρά συνηθισμένη είναι. Οι πρόγονοι της Emma ήταν πανίσχυρες μάγισσες. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η μητέρα της πέθανε πριν καταφέρει να πει στην Emma ή στον πατέρα της όλη την αλήθεια για την καταγωγή της. Όταν μετακομίζουν στο νέο τους σπίτι, περίεργα πράγματα συνεχίζουν να συμβαίνουν στην Emma. Σύντομα ανακαλύπτει ότι είναι μέρος ενός κόσμου γεμάτου μάγισσες.

Το ίδιο συμβαίνει και με το δημοφιλέστερο κορίτσι του σχολείου, τη Maddie. Όμως οι μαγικές δυνάμεις της Maddie εκδηλώνονται με πολύ διαφορετικό τρόπο από ό,τι της Emma. Η Maddie δεν είναι τόσο ισχυρή όσο η Emma και, εκτός αυτού, είναι μια κακιά μάγισσα. Και των δύο οι πρόγονοι ήταν μάγισσες, αλλά σε αντίθεση με τη Maddie, η Emma δεν έχει τη μητέρα της για να της εξηγήσει τα παράξενα πράγματα που συμβαίνουν γύρω της. Πρέπει να τα καταλάβει μόνη της.

Έχουν και κάτι άλλο κοινό - τον Daniel, τον όμορφο αρχηγό της ομάδας κολύμβησης και γείτονα της Emma που τυγχάνει να είναι και ο εν διαστάσει φίλος της Maddie. Ο Daniel ερωτεύεται την Emma με την πρώτη ματιά. Τόσο η Emma όσο και η Maddie είναι πρόθυμες να πολεμήσουν για το αγόρι που αγαπούν και να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους -ακόμη και μάγια- για να κερδίσουν την καρδιά του Daniel.

Αλλά με τον καιρό, η Emma μαθαίνει να ελέγχει τις δυνάμεις της και ανακαλύπτει ότι είναι η εκλεκτή (η πιο ισχυρή μάγισσα που γεννήθηκε ποτέ). Όμως, ο κακός διευθυντής του σχολείου θέλει να κλέψει τις μαγικές δυνάμεις από την Emma και τη Maddie. Άραγε, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν τον ισχυρό εχθρό, επιλέγοντας τη συμφιλίωση ή θα προτιμήσουν να επιβληθούν η μία στην άλλη;