Πάρε μέρος στις διασκεδαστικές περιπέτειες της Ρόζι και των φίλων της, καθώς παίζουν παιχνίδια και λύνουν προβλήματα. Κάθε πολύχρωμο επεισόδιο περιέχει και ένα εκπαιδευτικό μήνυμα. Τα παιδιά μαθαίνουν  συμμετέχοντας. Μέσα από τη φιλία, τονίζεται η δύναμη της ομάδας . Όλα είναι Ρόζι με λίγη βοήθεια από τους φίλους! 
 
Πάμε να γνωρίσουμε τον υπέροχο "Κόσμο της Ρόζι" και τους πρωταγωνιστές του! 
 
 Rosie
 
Rosie
 
Η Rosie είναι πάντα χαρούμενη και γεμάτη ενέργεια. Αγαπά να παίζει με τους φίλους της και ειδικά με τον κολλητό της, Raggles. Δεν θα εγκαταλείψει ποτέ την εύρεση απάντησης σε μια ερώτηση ή την αναζήτηση λύσης σε μια πρόκληση που έρχεται στο δρόμο της. Η Rosie είναι ένα θαυμάσιο πρότυπο για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας- ιδανική μεγάλη αδελφή για κάθε μικρό αγόρι και η καλύτερη φίλη για κάθε κοριτσάκι. 
 
Raggles
 
Raggles
 
Ο Raggles είναι ένα τρελό μπλε λαγουδάκι που είναι περιπετειώδες, αστείο και διασκεδαστικό. Συνεχώς περίεργος για τον κόσμο που τον περιβάλλει, αναστατώνει με ερωτήσεις και αναζητά πάντα περιπέτεια. Τις περισσότερες φορές βασίζεται στην καλύτερη φίλη του, Rosie , για να βρει τις απαντήσεις αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις θα βρει την απάντηση ο ίδιος εν αγνοία του. Ο Raggles αγαπάει το φαγητό, λατρεύει να παίζει με όλα τα αγαπημένα του παιχνίδια και να ιππεύει. Πάντα βρίσκεται στην καρδιά της δράσης. Παρόλο που ο Raggles μπορεί να είναι περιστασιακά αφελής, έχει απεριόριστη ενέργεια και μεγάλη αγάπη για τη φύση. Ο Raggles έχει ένα ειδικό φερμουάρ στην κοιλιά του, όπου εκεί διατηρεί τα πιο πολύτιμα αγαθά του. 
 
Oakley
 
Oakley
 
O Oakley η αρχαία βελανιδιά είναι μια παλιά εικόνα για τη Rosie και όλους τους φίλους της. Ευγενικός, αξιόπιστος και καταρτισμένος, ο Oakley είναι ένας σταθερός φίλος και αξιόπιστη πηγή για πληροφορίες. Ταπεινός και σοφός, είναι σημαντικός για τη Rosie και όλους τους φίλους της. Η θερμή του συμπόνια και ο ευγενικός ενθουσιασμός του τους δίνουν την ασφάλεια, την εμπιστοσύνη, τη διαβεβαίωση και την καθοδήγηση. Ο Oakley φροντίζει για τρεις θορυβώδεις μικρές βελανιδιές, των οποίων η απεριόριστη ενέργεια τον κρατάει νέο αλλά μερικές φορές και ξύπνιο τη νύχτα λόγω της γκρίνιας τους.
 
Will
Will
 
Ο  Will είναι ένα τυπικό αγόρι - σίγουρο, τολμηρό και ανταγωνιστικό. Ζει το παρόν και περιστασιακά ενεργεί πριν σκεφτεί. Η υπερηφάνεια και η χαρά του Will είναι το Go Speeder του και ξοδεύει ώρες στο εργαστήρι του προσαρμόζοντας το για την επόμενη μεγάλη του περιπέτεια. Αγαπά το ποδόσφαιρο και είναι εξαιρετικά περήφανος για τις δεξιότητες του. Οι Will και Holly μοιράζονται ένα σύγχρονο στούντιο στο λόφο δίπλα στο Saffie. Αν και είναι πολύ διαφορετικοί, συγχαίρουν ο ένας τον άλλον και είναι σπουδαίοι φίλοι. Ο Will είναι πολύ προστατευτικός με τη Holly, αν και δεν το δείχνει πάντα.
  
Holly
Holly
 
Η Holly είναι όμορφη, γλυκιά και λιγομίλητη. Πάντα σκέφτεται τους άλλους και είναι γενναιόδωρη και ευγενική. Ντροπαλή προς τα έξω, είναι πολύ σίγουρη όταν είναι δημιουργική και είναι πολύ ταλαντούχα να κάνει πράγματα με συστοιχία από υλικά όπως πολύχρωμες κορδέλες, πούλιες, χάντρες και κελύφη τα οποία προσεκτικά συλλέγει και διατηρεί στο στούντιο τέχνης της. Η Holly είναι ένα αγαπητό, ευαίσθητο κοριτσάκι που είναι πιο σίγουρη όταν βρίσκεται μαζί με τους φίλους της. Συχνά μάλιστα είναι έμπνευση για αυτούς ...
 
 Big Bear
Big Bear
 
O Big Bear είναι μια ήπια ψυχή με μεγάλη καρδιά. Αν και μεγάλος και αδέξιος, προσελκύεται από τα πιο ευαίσθητα πράγματα. Είναι ένας καλός ακροατής και εξαιρετικά δίκαιος. Βλέπει τη ζωή με απλούς όρους και είναι πιστός και αξιόπιστος φίλος.
 
bluebird
 
Bluebird
 
H Bluebird βαθιά μέσα της θέλει να είναι ξεχωριστή. Είναι πεπεισμένη ότι έχει μαγικές δυνάμεις και είναι πρόθυμη να επιδείξει το ιδιαίτερο ταλέντο της. Ωστόσο, κανείς δεν έχει δει ποτέ κάποιο μαγικό από εκείνη αλλά και κανείς δεν τολμάει να της το πει. Η Rosie και οι φίλοι της, την αγαπούν για το πνεύμα, τη φαντασία και την αίσθηση του χιούμορ της. Ξέρουν ότι θα έκανε τα πάντα γι 'αυτούς και ότι παρά τις αδυναμίες της, είναι μια πολύ καλή (αν και μερικές φορές ενοχλητική) φίλη.
 

Ο κόσμος της Ρόζι | Νέα επεισόδια απο το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, στις 9:30 π.μ. !