Από τον δημιουργό της δημοφιλούς σειράς δράσης, Χένρι ο Επικίνδυνος, έρχεται η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, Οι περιπέτειες του Μικρού Επικίνδυνου!
Γίνετε μέρος της παρέας των υπερήρωων Μικρός Επικίνδυνος, Κάπτεν Μαν και της υπόλοιπης ομάδας τους, καθώς χρησιμοποιούν το έξυπνο μυαλό τους και τις εκπληκτικές ικανότητες καταπολέμησης του εγκλήματος σε διασκεδαστικές, συναρπαστικές περιπέτειες όπως ποτέ πριν! Με φοβερά γκάτζετ και οχήματα να τους περιμένουν, πολεμούν το έγκλημα και κάνουν φίλους σε όλη τη πόλη του Σουέλβιου και παραπέρα! Και ενώ οι ήρωες μας έχουν τόνους διασκέδασης, η πρώτη τους προτεραιότητα είναι να διατηρήσουν το Σουέλβιου ασφαλές. Ακούγεται εύκολο για το δίδυμο καταπολέμησης του εγκλήματος, σωστά; Αλλά πέρα ​​από το να αντιμετωπίζουν το συνηθισμένο πλήθος αλλόκοτων εγκληματιών και σούπερ κακοποιών, ο Κάπτεν Μαν και ο Μικρός Επικίνδυνος θα πρέπει να μάχονται τέρατα και πλάσματα με ακόμα πιο εξωφρενικά (και πιο γελοία) σχέδια! 
 
Ας τους γνωρίσουμε! 
 
Χένρι Χαρτ / Μικρός Επικίνδυνος
Ο Χένρι είναι πανέξυπνος, προσεκτικός και δημοφιλής με  τους συνομηλίκους του. Είναι από τη φύση του κουλ και γεμάτος αυτοπεποίθηση, και το ότι είναι ο Μικρός Επικίνδυνος είναι ο ενθουσιασμός που πάντα αναζητούσε. Εξοπλισμένος με τη σούπερ δύναμή του, τα Υπερ-γρήγορα Αντανακλαστικά, είναι δουλειά του Μικρού Επικίνδυνου ως βοηθός του Κάπτεν Μαν να κρατά το Σουέλβιου ασφαλές. Έχει πολλές σούπερ ευθύνες, αλλά για τον βοηθό υπερήρωα του αιώνα, το να αντιμετωπίζει προκλήσεις τον κάνει να "αισθάνεται τέλειααααα".
 
Ρέι Μάντσεστερ / Κάπτεν Μαν
Ο Κάπτεν Μαν παίρνει το έγκλημα στα σοβαρά. Είναι γενναίος, ηρωικός και χάρη στο ατύχημα του πειράματος του πατέρα του, εντελώς άφθαρτος. Κρατά την πόλη ασφαλή από κακούς που θέλουν μόνο να τη βλάψουν, αλλά δεν μπορεί να το κάνει μόνος του, και εκεί έρχεται ο Χένρι! Βλέπει τον Χένρι τόσο ως φίλο και μικρό αδελφό, όσο και ως βοηθό.
 
Σάρλετ Πέιτζ
Η Σάρλετ Πέιτζ είναι ένας από τους καλύτερους φίλους του Χένρι. Είναι πολύ έξυπνη, με πολύ σαρκασμό, και αξεπέραστη ευφυΐα! Τίποτα δεν περνάει πέρα ​​από αυτό το κορίτσι, καθιστώντας την μια σημαντική προσθήκη στην ομάδα. Όταν βρίσκονται στην υπόγεια κρυψώνα τους χρησιμοποιεί τη δύναμη του μυαλού της για να βοηθήσει τον Κάπτεν Μαν και τον Μικρό Επικίνδυνο να κρατήσουν το Σουέλβιου ασφαλές - παρόλο που μπορούν να την τρελάνουν και οι δυο!
 
Τζάσπερ Ντάνλοπ
Ο Τζάσπερ είναι φίλος του Henry από το νηπιαγωγείο. Ζει στο τώρα και δεν σκέφτεται μπροστά. Ενώ είναι γεμάτος ιδέες, οι περισσότερες είναι κακές. Ο Τζάσπερ είναι ευερέθιστος και φαίνεται να έχει ατελείωτη ενέργεια. Είναι πλήρες μέλος της ομάδας, δουλεύοντας στο Τζανκ & Σταφ και συμμετέχοντας στην τρελή διασκεδαστική δράση στην υπόγεια κρυψώνα τους.
 
Σουόζ Σφότς
Ο Σουόζ μπορεί να είναι το πιο εκκεντρικό μέλος της ομάδας, αλλά είναι και το πιο έξυπνο! Όταν πρόκειται για την επιστήμη, δεν υπάρχει αντάξιος του μυαλού του. Ο άνθρωπος πίσω από τα γκάτζετ για την καταπολέμηση του εγκλήματος του Κάπτεν Μαν και του Μικρού Επικίνδυνου, ο Σουόζ είναι πάντα έτοιμος με μια νέα εφεύρεση, ένα διασκεδαστικό πείραμα ή ακόμα και απλά μια απροσδόκητη παρατήρηση.