Υπάρχει μόνο ένα μέρος σε όλη την Astoria, όπου οι νέοι και ατρόμητοι μπορούν να εκπαιδευτούν για να γίνουν ελίτ πολεμιστές – στο Σχολείο Ιπποτών !
Σ 'αυτόν τον μαγικό κόσμο συναντάμε την Ciara, σκληρή και ανταγωνιστική μαθήτρια, ένα αστέρι που κρύβει ένα κολοσσιαίο μυστικό – είναι μια βασιλική πριγκίπισσα σε μεταμφίεση! Tο μυστικό της απειλείται από την άφιξη του Arc, ένας αλαζονικού και "περπατημένου" νέου μαθητή που κρύβει κι αυτός ένα δικό του μυστικό. Αφού και οι δύο λένε ψέματα για να μπουν στο σχολείο, πρέπει να σχηματίσουν μια απίθανη συμμαχία για να επιτύχουν το όνειρό τους να γίνουν θρυλικοί ιππότες.
Παρέα με δύο άλλους μαθητές σχηματίζουν την Ομάδα Φοίνιξ, η Ciara και ο Arc ελπίζουν να ξεπεράσουν τις άλλες ομάδες του σχολείου ωστε να αντιπροσωπεύσουν την Astoria στη μάχη. Αλλά σε ένα φανταστικό βασίλειο γεμάτο από ισχυρά θηρία, μαγικά ξόρκια, και  σχολικές κλίκες, μπορεί να είναι πιο δύσκολο από όσο νομίζουν.
 
Είστε έτοιμοι να γνωρίσουμε την "Ομάδα'; 
 
omada ippoton3
 
Ciara / Η πριγκίπισσα
Θέλει να αποδείξει ότι είναι κάτι περισσότερο από μια πριγκίπισσα - είναι γεννημένη για μάχες. Πεισματάρα, αποφασισμένη, δεν δέχεται ποτέ το "όχι" για απάντηση. Εργάζεται σκληρά, είναι έντονα ανταγωνιστική και αποφασισμένη να γίνει η καλύτερη στο Σχολείο Ιπποτών. Ξέρει τα πάντα για τα βασιλικά έθιμα, αλλά δεν ξέρει πως σκέφτεται ο απλός κόσμος.
 
Arc
Από ταπεινή προέλευση, προσποιείται ότι είναι ένας Dragonblood για να μείνει στο Σχολείο Ιπποτών. Μόνος στην Astoria, πρέπει να μάθει να είναι ομαδικός παίκτης. Επιδέξιος και αθλητικός, με ταλέντο στη μάχη και την ξιφασκία. Έξυπνος όσο δε παίρνει, θα προσπαθεί πάντα να βρει την εύκολη διέξοδο.
 
Prudence
Μια γλυκιά γίγαντας, αλλά με πολλά νεύρα που προσπαθεί να ελέγξει. Απίστευτα προστατευτική με την Ciara, που είναι η καλύτερη φίλης της και η πιο κοντινή της συμπαίκτρια. Γεμάτη εμπιστοσύνη και ευγένεια, θέλει να αποδείξει ότι οι γίγαντες μπορούν να είναι κάτι περισσότερο από απλώς ανόητοι και καταστροφικοί.
 
Warwick
Κατάγεται από μια οικογένεια ηρωικών ιπποτών και δεν θέλει να τους απογοητεύσει. Είναι γρήγορος αλλά αδέξιος με το σπαθί. Αναπτύσσει ένα μυστικό ταλέντο για μαγικά ξόρκια. Εχει υπερβολική αυτοπεποίθηση και ύφος, πιστεύει μάλιστα ότι έχει ελπίδες με την πριγκίπισσα.
 
omada ippoton1
 
Sage
Αρχηγός της ομάδας Kraken, θα κάνει ό, τι χρειάζεται για να κερδίσει. Αποφασισμένη να είναι η κορυφαία ιππότης και θεωρεί την Ciara ως την # 1 αντίπαλο της. Την ελκύει η κακή και σκοτεινή μαγεία, την οποία δεν φοβάται να χρησιμοποιήσει.
 
Buttercup
Δεν είναι και το πιο κοφτερό ξυράφι, αλλά δείχνει πραγματικό ταλέντο στην εκπαίδευση των ιπποτών. Πάντα βλέπει το καλό στους ανθρώπους, ακόμη και στην καλύτερο φίλη της Sage. Πιστή στην ομάδα Kraken, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει καμιά φορά να γίνεται κακιά. Αγαπά τις αγκαλιές - είναι ζεστές! Και δωρεάν!
 
Sir Gareth
Κάποτε ήταν ένας καταπληκτικός πολεμιστής, και μπορεί ακόμα να επιδεικνύει τις κινήσεις του όταν είναι απαραίτητο. Παθιασμένος με την εκπαίδευση και την εξεύρεση της επόμενης γενιάς σπουδαίων ιπποτών. Τραυματίζεται συχνά και τα ανταλλακτικά μέλη του σώματός του τον καθιστούν εξαιρετικά αδέξιο.