Είστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες;

Νέα ολοκαίνουργια σειρά PLAYMOBIL Super 4. Ο Πρίγκιπας Άλεξ, η γενναία πειρατίνα Ρούμπι, ο πανέξυπνος πράκτορας DNA, η γλυκιά νεράιδα Χαρά και ο χαριτωμένος Σπίθας αποτελούν την πιο δυνατή ομάδα. Προέρχονται από πέντε διαφορετικούς κόσμους με πολλές ιδιαιτερότητες ο καθένας, όμως όλοι τους είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε δύσκολη κατάσταση.

Παρ ’όλες  τις διαφορές τους, η φιλία και η ομαδικότητα κάνουν τους 4 Super ήρωες ανίκητους σε όλες τις περιπέτειες και τους κινδύνους.

Περιγραφή Ηρώων:

Άλεξ:  Ως κληρονόμος του «Βασιλείου των Ηρώων», ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος – που προτιμά να τον αποκαλούν Άλεξ - βρίσκει τη ζωή βαρετή και λαχταρά την περιπέτεια. Θέλει να ανακαλύψει τον κόσμο και να δοκιμάσει νέα πράγματα. Καμιά φορά βέβαια από τον πολύ ενθουσιασμό, δεν βλέπει τα εμπόδια και αντιμετωπίζει τα προβλήματα με υπερβολική αισιοδοξία.

alex650

Ρούμπι: Η Ρούμπι προέρχεται από το «Νησί των Πειρατών» και είναι μία πειρατίνα απ’ την κορφή μέχρι τα νύχια. Μερικές φορές όμως πρέπει να της θυμίζουμε, ότι δεν της ανήκει ο κόσμος όλος. Ενεργεί μόνο με το ένστικτο, το οποίο μπορεί καμιά φορά να είναι επικίνδυνο.

 

Αλλά πάνω απ όλα, η Ρούμπι είναι γενναία και γεμάτη θέληση. Ποτέ δε διστάζει, όταν οι φίλοι της είναι σε κίνδυνο, παρ’ όλο που δεν το παραδέχεται.

ruby650

DNA: Ο DNA έχει το πρακτοριλίκι στα γονίδιά του. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τεχνόπολη και έχει περάσει όλη του ζωή σε έναν κόσμο που κυβερνιέται από τη λογική. Ως αποτέλεσμα ο ίδιος πάντα αναζητά μια ορθολογική εξήγηση για τα πάντα.

Είναι επίσης ένας λαμπρός εφευρέτης γι’ αυτό είναι γεμάτος gadgets.

dna

 

Χαρά: Η Χαρά είναιμια πολλά υποσχόμενη νεραϊδούλα η οποία προέρχεται από το «Νησί των Νεραϊδών». Είναι το παιδί στην ομάδα των Super 4, αλλά ακόμα κι αν είναι λίγο αδέξια, έχει αστείρευτη ενέργεια και ενθουσιασμό που την καθιστά ένα αναπόσπαστο μέλος της ομάδας. Μπορεί εξωτερικά να μοιάζει με ένα τρυφερό πλασματάκι, αλλά αν αντιληφθεί την αδικία, μεταμορφώνεται σε έναν τρομερό αντίπαλο.

xara650