Ετοιμαστείτε! Τα Χελωνονιντζάκια επιστρέφουν ως οι νεότεροι ήρωες της Νέας Υόρκης και αυτή τη φορά έχουν καταπληκτικές νέες δυνάμεις! Ακολούθησε τις περιπέτειες των θρυλικών αδερφών Ραφαέλο, Λεονάρντο, Ντονατέλο και Μικελάντζελο καθώς ως μαθητευόμενοι νίντζα εντοπίζουν μια κρυμμένη πόλη κάτω από τη Νέα Υόρκη, ανακαλύπτουν νέα όπλα και υπερδυνάμεις, μονομαχούν με τρομακτικά μεταλλαγμένα όντα και φυσικά πάντα βρίσκουν χρόνο για ένα κομμάτι από την αγαπημένη τους πίτσα. Cowabunga! 

Ας τους ξαναγνωρίσουμε καλύτερα!

RISEOFTHETMNT2

Raphael aka “Raph”
Ο Raph είναι ο ενθουσιώδης (μερικές φορές υπερβολικά) ηγέτης των TMNT. Αναλαμβάνει οικειοθελώς το ρόλο του προστάτη της οικογένειας, λόγω του μεγάλου μεγέθους και της μεγαλύτερης ηλικίας του, εκτός της αδιαμφισβήτητης ικανότητας του να ηγείται . Του αρέσει να ξεγελάει τους αδελφούς του, ακόμη και στη μέση μιας αποστολής...αν και μπορεί να χρειαστούν λίγα λεπτά για να συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να είναι αυτός που θα πρέπει να προτείνει ένα σχέδιο. Το να τον ακούσουν τα αδέρφια του μπορεί μερικές φορές να είναι μια πιο σκληρή πρόκληση από την απλή μάχη με μια λεγεώνα μεταλλαγμένων κακών.

Leonardo aka “Leo”
Ο Leo είναι ο πιο cool από τις χελώνες και το δείχνει, με το κλείσιμο του ενός ματιού και ένα πονηρό χαμόγελο. Γεμάτος γοητεία, ο Leo μπορεί να είναι λίγο τεμπέλης κατά καιρούς, αλλά πάντα είναι εκεί για τα αδέλφια του. Έχει επαναστατική καρδιά και δεν φοβάται να σπάσει τους κανόνες όταν νομίζει ότι έχει δίκιο. Χρησιμοποιεί την έντονη διάνοιά και το γρήγορο πνεύμα του για να βρει την επόμενη χρυσή ευκαιρία ή μεγάλη περιπέτεια.

RISEOFTHETMNT3

Donatello aka “Donnie”
Ο Donnie είναι ένας σοφός και πνευματώδης τεχνίτης και είναι περήφανος για αυτό. Προτιμά να στηρίζεται στην καλή παλιομοδίτικη επιστήμη και εξυπνάδα, καθώς δημιουργεί πολλές εκπληκτικές εφευρέσεις. Όταν βρεθεί σε αδιέξοδο, ο Donnie μπορεί να «ξεγελάσει» μέσω της ποπ κουλτούρας.

Michelangelo aka “Mikey”
Ο Mikey, ο νεότερος από τους αδελφούς, έχει μια άγρια, πολύχρωμη και ευφάνταστη προσωπικότητα. Είναι πάντα αισιόδοξος και βρίσκει κωμικά στοιχεία σε κάθε κατάσταση που ζει για να απολαύσει τη ζωή. Του αρέσει να ασκεί τις δεξιότητές του όσο αγαπάει να κάνει πλάκες. Προικισμένος με έμφυτη φυσική ανδρεία, η τέχνη του ninjutsu έρχεται φυσικά στον Mikey και είναι ιδιαίτερα δεξιοτέχνης με το kusari-fundo. Μερικές φορές, τα εγγενή ταλέντα του Mikey μπορεί να οδηγήσουν σε θεαματικές τούμπες.

RISEOFTHETMNT4

Splinter
Ο εκκεντρικός μέντορας των χελωνών φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο για ρολά αυγών και τηλεοπτικές εκπομπές παρά για να τους διδάσκει τρόπους πολεμικών τεχνών. Παρόλα αυτά ο Splinter είναι ένας μυστικός τρομερός πολεμιστής και ένας βαθιά αγαπητός πατέρας.

April O’Neil
Η April γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Queens της Νέας Υόρκης, και ανακάλυψε σιγά σιγά τις απεριόριστες δυνατοτήτες της πόλης. Τώρα που είναι 16 ετών, είναι πρόθυμη να βιώσει τη ζωή και ξεκινάει εργασία μερικής απασχόλησης για να χρηματοδοτήσει την ανεξαρτησία της. Η εξισορρόπηση του σχολείου, της εργασίας και των περιπετειών είναι πολύ αγχωτική. Σε ηλικία 11 ετών, η April βρήκε τα Χελωνονιντζάκια να τριγυρνούν στο γήπεδο μπάσκετ του κτιρίου που στεγάζεται το διαμέρισμα της. Είναι ο μοναδικός ανθρώπινος σύμμαχος των χελωνών και τα αγαπά σαν αδέρφια της. Ομοίως, οι Χελώνες την αγαπούν ως αδερφή τους.

RISEOFTHETMNT6

Baron Draxum
Είναι ο αυτοανακηρυγμένος προστάτης του μεταλλαγμένου είδους και επικεφαλής αλχημιστής της Κρυμμένης Πόλης. Ο Baron Draxum επιδιώκει να μετατρέψει όλη την Ανθρωπότητα σε μεταλλαγμένους και να αποκαταστήσει το μεταλλαγμένο είδος στην «νόμιμη» θέση του στην επιφάνεια. Για να γίνει αυτό, ο Baron Draxum δημιουργεί «oozesquitoes» για να μολύνει τους ανθρώπους.

Το Nickelodeon.gr εξασφάλισε για τους φανατικούς τηλεθεατές του "Χελωνονιντζάκια: Η άνοδος" αποκλειστικά clips καθώς επίσης και τα 4 πρώτα επεισόδια που έχουν παιχτεί στον αέρα του Nickelodeon!