Γνωρίστε τα Teletubbies, τον Tinky Winky, τον Dipsy, την Laa-Laa και την Po. Ο κόσμος τους είναι γεμάτος από αγάπη και γέλιο καθώς εξερευνούν το Home Dome και το μαγικό τοπίο της Teletubbyland μέσα από το παιχνίδι.

Γνώριμοι και αγαπημένοι χαρακτήρες από την αρχική σειρά επιστρέφουν – οι Noo-noo, Tubby Custard, Tubby Toast, Baby Sun, τα κουνέλια και Voice Trumpets - μαζί με μερικές ολοκαίνουργιες εκπλήξεις. Το TubbyPhone είναι ένας ολοκαίνουριος χαρακτήρας στην εξέλιξη των Teletubbies. Όπως και όλα τα υπόλοιπα στον κόσμο τους το TubbyPhone είναι παιχνίδι και όχι συσκευή τηλεπικοινωνίας.

Παρακάτω είναι τα γενικά χαρακτηριστικά των Teletubbies:

tel1

Ο Tinky Winky

O Tinky Winky είναι το μεγαλύτερο Teletubby και σχεδόν πάντα πηγαίνει πρώτο . Είναι ευγενικό και  λίγο ονειροπόλο . Μπορεί να είναι λίγο αναποφάσιστο, συμπονετικό και άλλες φορές αλλοπρόσαλλο. Μπορεί να κάνει πράγματα με εκπληκτικό τρόπο - ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε αρκετά σίγουροι για το τι να περιμένουμε από εκείνο.

Η χαρακτηριστική κίνηση του είναι να βάζει τα χέρια του στο πλάι ( για " Τ " ) και στη συνέχεια προς τα πάνω, με λυγισμένους αγκώνες, για να σχηματίσει ένα ανάποδο Μ, δηλαδή "W ".

Το αγαπημένο του αντικείμενο είναι η κόκκινη τσάντα του και την κρατάει πάνω από τον αγκώνα του .

Του αρέσει να περπατάει και να κάνει περιπάτους , καθώς επίσης και ο χορός.

Του αρέσει να τραγουδάει, το τραγούδι για τον εαυτό του " Pinkle Winkle , Tinky Winky " .

Πάνω απ 'όλα όμως του αρέσουν οι μεγάλες αγκαλιές !

 

tel2

Η Laa-Laa

Η Laa-Laa είναι γεμάτη θετική ενέργεια , της αρέσει να γελάει , να τραγουδάει και να χορεύει. Γενικά είναι πολύ εκφραστική.

Η χαρακτηριστική κίνησή της είναι ένα χοροπηδητό χορευτικό στριφογύρισμα.  Η  Laa-Laa έχει πάντα διάθεση για παιχνίδι με πολύ ενέργεια φτερουγίζοντας τα χεράκια της σαν αεροπλάνο.

Όταν στέκεται όρθια , τα πόδια της είναι σαν της πάπιας

Το αγαπημένο της αντικείμενο είναι η πορτοκαλί μπάλα της – στην οποία κάθεται πάνω της και χοροπηδάει. 

Της αρέσει να τραγουδάει, το τραγούδι για τον εαυτό της “Laa-laa-li-laa, laa-li-laa-li-laa”.

Πάνω απ 'όλα όμως της αρέσουν οι μεγάλες αγκαλιές !

 

tel3Ο Dipsy

Ο Dipsy είναι πολύ αθλητικός: είναι πολύ κουλ , χορεύει συνέχεια και κάνει χορευτικές κινήσεις με τα χέρια του. Χαχανίζοντας κάνει ότι σκεφτεί!

H κίνηση που τον χαρακτηρίζει είναι ο ενθουσιώδης χορός του και πάντα πέφτει στο πάτωμα.

Το αγαπημένο του αντικείμενο είναι το ασπρόμαυρο καπέλο του – με το οποίο φωτογραφίζεται πάντα.

Του αρέσει να τραγουδάει, το τραγούδι για τον εαυτό του "Bup-a-tum, bup-a-tum, bup-a-tum " .

Πάνω απ 'όλα όμως του αρέσουν οι μεγάλες αγκαλιές !

 

tel4Η Po

HPo είναι ένα χαριτωμένο, γλυκό, με αθώο χαρακτήρα Teletubby , που συχνά είναι έντρομη με τα απλούστερα πράγματα, ωστόσο της αρέσει να πηγαίνει γρήγορα με το πατίνι της.

Ξεχωρίζει από την κίνηση καράτε που κάνει με τα χέρια της.

Όταν στέκεται, έχει τα χέρια πίσω από την πλάτη της και ξεπροβάλει την κοιλίτσα της.

Είναι περίεργη για όλα όσα συμβαίνουν γύρω της.

Το αγαπημένο της αντικείμενο είναι το πατίνι της.

Της αρέσει να τραγουδάει, το τραγούδι για τον εαυτό της “ Fi-dit-fi-dit-fi-dit ”.

Πάνω απ 'όλα όμως της αρέσουν οι μεγάλες αγκαλιές !

Tα Teletubbies γενικά πάνε με την σειρά : Πρώτα ο  TinkyWinky, ο Dipsy, η Laa-Laa,η Poή ανάποδα, πρώτα η Po,η Laa-Laa,ο  Dipsy, ο TinkyWinky(αλλά ο κανόνας αυτός μπορεί να σπάσει!)

H Laa-Laa αγαπά αγκαλιές, o Dipsy κάνει γρήγορες εγκάρδιες αγκαλιές Po χάνεται σε αυτές και πάντα θέλει άλλη μια και ο Tinky Winky, ως το μεγαλύτερο Teletubby , τους περιβάλλει όλους στην μεγάλη αγκαλιά του.

 

Το Noo-Noo

Το Noo Noo είναι (μια ηλεκτρική σκούπα) το κατοικίδιο και ο φίλος των Teletubbies.

Το Noo-Noo λεχει μόνιμη παρουσία στον κήπο. Περιφέρεται γύρω-γύρω και έχει τα μάτια του ανοικτά για ότι συμβαίνει.

Το Noo-Noo μπορεί μερικές φορές να αποδοκιμάζει τις σκανταλιές των Teletubbies », και είναι πάντα έτοιμο να καθαρίσει τις ζημιές που προκύπτουν από τις περιπέτειες των Teletubbies.

Στο Noo-Noo αρέσει πολύ να ρουφάει τους λεκέδες από το πάτωμα αλλά και από τα ίδια τα Telletubbies γαργαλώντας τα με την μύτη του

Τα Teletubbies αγαπούν πολύ το Noo-Noo γιατί κρατάει το σπίτι τους καθαρό αλλά κυρίως γιατί είναι ένα αξιόπιστος και τρυφερός φίλος.

 

Tubby Phone

Το TubbyPhone είναι ένας ολοκαίνουριος χαρακτήρας στην εξέλιξη των Teletubbies.

Όπως και όλα τα υπόλοιπα στον κόσμο τους το TubbyPhone είναι παιχνίδι και όχι συσκευή τηλεπικοινωνίας. Το TubbyPhone παίζει ένα διασκεδαστικό παιχνίδι χορού με τα Teletubbies.

Το TubbyPhone είναι smartphone, με οθόνη αφής. Όταν χτυπάει το TubbyPhone δονείται και στην οθόνη του αναβοσβήνουν και τα 4 χρώματα των Teletubbies. Πάντα υπάρχει ένα χρώμα που ξεχωρίζει και είναι το χρώμα του Teletubby που πρέπει να απαντήσει την κλήση. Αν ένα Teletubby με λάθος χρώμα τρέξει να απαντήσει στη κλήση το Tubbyphone θα συνεχίσει να χτυπάει.

Όταν τελειώνει το τραγούδι του, το TubbyPhone δονείται καθώς λέει «Βye – ByeTeletubbies”. Τα Teletubbies το αποχαιρετούν και τα φώτα του TubbyPhone σβήνουν μέχρι την επόμενη φορά 

teletubMe ph

Δες τον εαυτό σου να γίνεται ένα από τα Teletubbies με την σούπερ εφαρμογή, TeletubME!

Καθημερινά στις 10:35 & στη 13:00!