Όταν η Kyra μια απλή έφηβη, μπαίνει ανάμεσα σε ένα ξωτικό και μια νεράιδα αποκτά τριπλή υπόσταση: ανθρώπινη, νεράϊδας και ξωτικού.
Η Lily και η Imogen εισάγουν την Kyra στο μυστικό τους κόσμο και την μεταφέρουν στη μαγική σχολή με επικεφαλής τον καθηγητή Maxwell.
Η Kyra συμμετέχει στην τάξη για να μάθει πώς να ελέγχει τις νέες μαγικές της δυνάμεις.
 
Είστε έτοιμοι να γνωρίσετε τους πρωταγωνιστές; 
  
kyra The Bureau of Magical
Kyra
 
Η Kyra είναι μια έξυπνη, σίγουρη για τον εαυτό της έφηβη που ζει με τον πατριό της Steve στην River City. Ως μέλος της ομάδας μπάσκετ Dragonflies, η Kyra είναι μια ανταγωνιστική παίκτρια που δεν παραιτείται ποτέ. Ο χαμός της μητέρας της, Michiko, έχει κάνει την Kyra, ανεξάρτητη, αυτοδύναμη, φιλόδοξη και πεισματική. Κανείς δεν της λέει ποτέ  τι να κάνει. Ο καλύτερος φίλος της Kyra είναι η αρχηγός των Dragonflies, Mathilda. Τα κορίτσια γνωρίζοντα από το νηπιαγωγείο. Έχουν έναν ισχυρό δεσμό βασισμένο στο ότι μπορούν να μιλάνε η μια στην άλλη για οτιδήποτε. Εξαιτίας του μαγικού ατυχήματος, η Kyra  γίνεται ταυτόχρονα άνθρωπος, νεράιδα και ξωτικό. Διαθέτει μυστηριώδης δυνάμεις και των δύο ειδών, που αναπτύσσονται περισσότερο όσο περνάει ο καιρός.
 
 Imogen The Bureau of Magica
 
Imogen 
 
Η Imogen είναι ένα ξωτικό! Είναι σκληρή και αφοσιωμένη στην καριέρα της. Η φιλοδοξία της Imogen προέρχεται από την ανάγκη να αποδειχθεί καλή για να κάνει τους γονείς της υπερήφανους. Η Imogen δεν έχει και την καλύτερη γνώμη για τις νεράιδες, αφού πιστεύει πως όλο μιλάνε χωρίς να δρουν. Η ίδια Θα προτιμούσε να δράσει παρά να μιλήσει. Ως αδελφή του Darra, η Imogen, μερικές φορές απογοητεύεται από τη χαλαρή στάση του αδελφού της
 
Lili The Bureau of Magical
Lily
 
Η Lily είναι μια βασιλική νεράιδα από αυτές που βλέπουμε στα παραμύθια. Είναι γλυκιά, διασκεδαστική και γοητευτική ακόμη και όταν την λέει σε κάποιον. Φορά την καρδιά της στο μανίκι της. Μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα μπορεί να μετατρέψει τον πανικό της σε ηρεμία. Η Λίλι προσπαθεί πάντα να βλέπει τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Προσπαθεί επίσης να δει το καλό στα ξωτικά, αν και νομίζει ότι είναι απότομα και άξεστα. Η Lily και η νεράιδα Ruksy είναι καλές φίλες. Αν και είναι εντελώς διαφορετικές - η Lily είναι όλη η καρδιά ενώ η Ruksy είναι το κεφάλι - ισορροπούν η μια την άλλη.
 
 
Darra
 
Ο Darra είναι ένα χίπστερ ξωτικό - όμορφο, δροσερό και γοητευτικό. Ο Darra ξέρει ότι είναι ελκυστικός και δίνει βάση σε αυτό. Αν και είναι απατεώνας, είναι αφοπλιστικά ειλικρινής για το ποιος είναι και τι θέλει. Ο Darra προέρχεται από προνομιούχο υπόβαθρο. Ποτέ δεν έπρεπε να δουλέψει σκληρά, αλλά μισεί τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι δεν τον παίρνουν σοβαρά λόγω της ανατροφής του. Θέλει  να αποδείξει τον εαυτό του μέσα στον μαγικό κόσμο και να απομακρυνθεί από τη σκιά του πατέρα του. Ο Darra είναι ο αδελφός της Imogen. Απολαμβάνουν να τσακώνονται όπως όλα τα αδέλφια.
 
Ruksy
 
Η Ruksy είναι μια νεράιδα. Είναι πιστή, λογική, έξυπνη και καλεί στο να δίνει διαταγές. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο συναίσθημα και είναι στην ευχάριστη θέση να αφήσει τα μανιώδη πράγματα στην φίλη της Lily. Η Ruksy αγαπά να μαθαίνει, γεγονός που την καθιστά δημοφιλή για τον καθηγητή Maxwell. Της αρέσει να επιδεικνύει τις γνώσεις της . Η Imogen και ο Darra την αποκαλούν «κατοικίδιο του δασκάλου». Η Ruksy βρίσκει την άνεση στον πλούτο της γνώσης της και πάντα προετοιμάζεται. Είναι δύσκολο να αυτοσχεδιάσει και είναι μια φοβερή ψεύτρα.
 
The Bureau of Magical Thing
 
Peter
 
Ο Peter είναι συμμαθητής με την Kyra από την εποχή του δημοτικού σχολείου. Είναι ένας έξυπνος, σπασίκλας  που λατρεύει την επιστημονική φαντασία, τις θεωρίες συνωμοσίας και τα μυστήρια του σύμπαντος. Ο  Peter είναι ένας στοχαστής και όχι ένα άτομο που δρα. Ο Peter έχει μια πολύ ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ και βλέπει  την αστεία πλευρά, ακόμα και όταν η κατάσταση είναι σοβαρή.
 
Καθηγητής Maxwell
 
Ο Maxwell είναι μισός άνθρωπος, μισός ξωτικό. Ως καθηγητής της τοπικής Μαγικής Σχολής, ασχολείται με τους σπουδαστές του και την πνευματική - τρελή αίσθηση του χιούμορ. Ο Maxwell διαχειρίζεται επίσης ένα βιβλιοπωλείο στον ανθρώπινο κόσμο και αυτό είναι το καταφύγιό του. Αγαπά τα βιβλία και έχει εγκυκλοπαιδική γνώση της μαγείας.

Το γραφείο των μαγικών ιστοριών | Καθημερινά στις 15:30 μόνο στο Nickelodeon