Στο Γουαγκτέιλ Γουντς ένα μικρό πουλάκι, η Μπέκα και το Μπουλούκι φίλων της, είναι πάντα έτοιμοι για περιπέτεια. Η Μπέκα είναι ένα ευτυχισμένο πουλάκι που φορά σκούφο, ψάχνει την περιπέτεια σε κάθε περίπτωση και ως αποτέλεσμα συχνά τσιμπά περισσότερα από όσα μπορεί να μασήσει. Προσγειώνοντας έτσι τον εαυτό της και το Μπουλούκι της – Ράσελ, Σύλβια και Πέδρο - σε ορισμένες ζόρικες καταστάσεις. Αλλά είναι εν μέσω αυτών των στιγμών που η Μπέκα πραγματικά ξεχωρίζει με τις μοναδικές της ιδέες, την καρδιά της, τη θετική σκέψη και τις ηγετικές ικανότητες της. Και τότε είναι που απλές παιδικές προκλήσεις παίρνουν μια τολμηρή στροφή προς την καλύτερη ημέρα που υπήρξε ποτέ! Η Μπέκα σκέφτεται πάντα γρήγορα και θα παροτρύνει μια ολόκληρη γενιά παιδιών να μην το βάζουν ποτέ κάτω, να θέτουν υψηλούς στόχους και να έχουν μεγάλες ιδέες. Γιατί, όταν τα κάνουν όλα αυτά, όπως και στην περίπτωση της Μπέκα, οι περιπέτειες έρχονται απο μόνες τους.

 beccas in 2

Οδηγούμενη απο την περιέργεια της, τα δρώμενα στη γειτονιά και τους τοπικούς θρύλους, η Μπέκα συσπειρώνει το Μπουλούκι της, καλώντας τους να δράσουν! Η συμμορία φέρνει μαζί της μια μοναδική επινοητικότητα, είτε είναι η παρορμητική φύση του Ράσελ, η τσάντα της Σύλβια με τυχαία (και μερικές φορές χρήσιμα) πράγματα, είτε η προσεκτική σκέψη του Πέδρο για το τι μπορεί να πάει στραβά (το οποίο έρχεται με πολλά γέλια)! Η στάση "τα πάντα είναι δυνατά" που έχει η Μπέκα σπρώχνει κάθε ιστορία σε μεγαλύτερες προκλήσεις και όλο και σε πιο ανόητα ύψη. Οι φίλοι, η οικογένεια και όλοι στο γειτονικό χωριό απολαμβάνουν τις εκπλήξεις που η Μπέκα προσφέρει. «Τέλος καλό όλα καλά στο Γουντ», στο τέλος κάθε επεισοδίου.
Είστε έτοιμοι να γνωρίσουμε τους πρωταγωνιστές; 
 

beccas in 1

Μπέκα
Η Μπέκα είναι ένα μικρό πουλάκι με μεγάλες ιδέες και μια θετική στάση οτι μπορεί να κάνει τα πάντα. Είναι η χαρισματική αρχηγός του "Μπουλουκιού της Μπέκα". Ζει για την περιπέτεια και πιστεύει ότι το αδύνατο είναι δυνατό, ειδικά όταν είναι μαζί με το μπουλούκι της. Η ενθουσιώδης προσέγγιση της Μπέκα σημαίνει συχνά ότι αυτή (και το μπουλούκι της) καταλήγουν σε μπελάδες, αλλά μέσα από αυτά τα εμπόδια, βλέπουμε τη δημιουργικότητα και τη θετικότητα της Μπέκα να λάμπουν. Από τα χόμπι της, μέχρι την αισθητική του στυλ της, η Μπέκα ενσαρκώνει το πνεύμα ενός πουλιού που κελαηδά το δικό του μοναδικό τραγούδι. Η Μπέκα είναι ο αρχηγός της παρέας. Είναι ΠΟΛΥ έξυπνη και πολύ αποφασισμένη. Δεν παραιτείται εύκολα
 
Ράσελ ο σκίουρος
Ο Ράσελ είναι ένας σκίουρος γεμάτος αυτοπεποίθηση που γεννήθηκε έτοιμος για όλα! H προσωποποίηση του παιδιού «πράξε τώρα, σκέψου το μετά», ο Ράσελ είναι το πρώτο μέλος του Μπουλουκιού που ακολουθεί τις ιδέες της Μπέκα. Είναι ενθουσιώδης, δείχνει εύκολα εμπιστοσύνη και είναι λίγο αδέξιος. Έχει μια αδηφάγο όρεξη, ειδικά για βελανίδια και συχνά θα τον βλέπουμε να τελειώνει ένα σνακ τις πιο περίεργες στιγμές. Του αρέσει να πιστεύει ότι έχει περιστασιακές σούπερ δυνάμεις, όπως μια εκπληκτική αίσθηση οσμής, απίστευτη δύναμη και την ικανότητα να μιλά σε δέντρα! 
 
Πέδρο
Ο Πέδρο είναι ένα διστακτικό σκουλήκι που είναι γνωστός για την ακραία ειλικρίνεια και την απροθυμία του για περιπέτεια. Ο Πέδρο είναι ευφυής και συχνά δίνει μια έξυπνη λύση, βάζοντας άθελά του τον εαυτό του στη μέση της δράσης. Ο Πέδρο μπορεί να κοιτά την  περιπέτεια στα μάτια, αλλά ποτέ χωρίς το κουτί πρώτων βοηθειών του σταθερά στο χέρι / ουρά του. Ο Πέδρο μπορεί να γίνει αρκετά νευρικός και ανήσυχος μερικές φορές! 
 
Σύλβια η αλεπού
Η Σύλβια είναι το νεαρότερο μέλος του Μπουλουκιού. Αγαπά τα αγόρια σαν αδελφούς της, αλλά είναι πολύ ενθουσιασμένη που είναι κοντά σε ένα μεγαλύτερο κορίτσι όπως η Μπέκα. Έχει πολλές πληροφορίες στο κεφάλι της και απλά δεν μπορεί να κρατήσει μια έκπληξη μυστική. Η Σύλβια έχει μια παραπλανητικά μικρή τσάντα με τεράστιο βάθος γεμάτη από καθημερινά αντικείμενα στα οποία έχουν πρόσβαση όλα τα παιδιά προσχολικής ηλικίας στο σπίτι - όπως ένα ελατήριο, κολλητική ταινία διπλής όψεως και μια ξύλινη κουτάλα, καθώς και τυχαία αντικείμενα που κυμαίνονται από ρακέτα τένις έως νεροχύτη κουζίνας.
Η Σύλβια είναι η μεγαλύτερη μαζορέτα της Μπέκα και είναι εκεί για να τονώσει το πνεύμα της όταν χρειάζεται. Συνολικά, η Σύλβια θαυμάζει την ικανότητα της Μπέκα να βλέπει την "μεγαλύτερη εικόνα". Ελπίζει να γίνει σαν τη Μπέκα μια μέρα. Πιστή και αξιόπιστη, η Σύλβια είναι ακριβώς εκείνη που θα θέλατε μαζί σας σε ένα πρόβλημα ή αναποδιά. Όχι μόνο θα έχει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, όταν το χρειάζεστε, αλλά η αδιάκοπη ανιδιοτέλεια της εξασφαλίζει ότι είναι μέρος της κόλλας που κρατά το Μπουλούκι μαζί. Ενώ η Σύλβια μπορεί μερικές φορές να φαίνεται πιο ήσυχη ή λιγότερο εξωστρεφής από τους άλλους, έχει μια δύναμη και επιμονή που την κανουν να ξεπερνά ήρεμα κάθε κρίση και την τοποθετεί την καρδιά του Μπουλουκιού της Μπέκα και τις περιπέτειές τους.