Το αγαπημένο Winx Club επέστρεψε! Σε αυτή την 7η σεζόν, κάθε νεράιδα θα έχει μαζί της ένα ζώο που έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο, απαραίτητο στοιχείο για την ισορροπία του Μαγικού Σύμπαντος. Οι Winx θα το ανακαλύψουν, ενώ θα βρεθούν αντιμέτωπες και με δύο νέους φοβερούς κακοποιούς. Παράλληλα, θα μπορέσουν να ανακαλύψουν νέες μεταμορφώσεις στη διάρκεια του μακρινού τους ταξιδιού.

Το Winx Club είναι μια περιπέτεια φαντασίας με ηρωίδες 6 trendy φίλες (τις Bloom, Stella, Flora, Musa, Tecna και Aisha) που πάνε στο καλύτερο σχολείο για νεράϊδες σε όλο το βασίλειο, στο Alfea College.

Όταν προκύπτουν προβλήματα, μεταμορφώνονται σε πανέμορφες νεράϊδες που χρησιμοποιούν τις μοναδικές μαγικές δυνάμεις τους για να πολεμήσουν τους εγκληματίες και να σώσουν τον κόσμο από το κακό που προκαλούν διάφοροι μοχθηροί χαρακτήρες όπως ο Lord Darkar και οι Trix, τρεις μάγισσες από την Cloudtower Academy που προσπαθούν συνεχώς να εμποδίσουν το Winx Club και να κυβερνήσουν τον κόσμο τους, τον Magix. Στις περιπέτειες των νεράϊδων θα μπουν και οι Specialists, μια ομάδα από γενναίους και ονειροπόλους έφηβους από το Redfountain School.

Καθημερινά στις 18:30!
Σάββατο και Κυριακή στις 17:30 και στις 18:00!

Κατέβασε παρακάτω την υπέροχη κάρτα της Layla, εκτύπωσέ τη, βάλε την φαντασία σου και ζωγράφισέ τη! 

laylapreview 

Δες τις ώρες και ημέρες προβολής στο πρόγραμμα.